2023 november 28, kedd

Panna ball

Panna ball

Kérj Árajánlatot!

A panna ball, a legújabb formája az utcai focinak, egy hihetetlenül dinamikus játék, amit minden focista és drukker örömmel próbál ki. Szórakoztató és egyben remek sport.

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Panna ball bérlés, a cselező csapatépítő program

A panna ball bérlés remek lehetőség egy izgalmas és szórakoztató csapatépítésre! A panna ball, vagyis a panna futball Hollandiából származik és mára már a világon mindenhol bajnokságokat rendeznek neki. A legújabb formája az utcai focinak, egy hihetetlenül dinamikus játék, amit minden focista és drukker biztosan örömmel próbál ki, de azok is szívesen részt vesznek a játékban, akik eddig nem voltak a legnagyobb fociőrültek. A Panna egy Holland szleng kifejezés, ami egy speciális, szabadstílusú cselezési technikára utal – röviden: kötényt adni.
Ennek megfelelően talán mondanunk sem kell, mennyire fejleszti a labdakezelési és cselezési készséget ez az ügyességi labdajáték. Tökéletes csapatépítő program, de a családi és sportnapok kedvence is, hiszen ebben a játékban csak élvezni kell a futball örömét, miközben a szórakozásé a főszerep. Persze attól sem kell tartani, hogy bárki unatkozna ha a pannaball bérlés mellett döntötök, egy – egy meccs után garantáltan mindenki kimelegedik majd!

A játékszabályok egyszerűek, egy panna ball mérkőzés három percig tart és ha nálad a labda, tíz másodperced van, hogy akcióba lépj és megmutasd futball cselezési trükkjeidet! Melyikőtök a cég Ronaldoja és ki lesz a jövő Messije? Válasszátok a futballnak ezt a szórakoztató és pörgős verzióját, rendezzetek céges bajnokságot vagy családi rangadót és a választ máris megtudjátok! A panna ball bérlés nem fog csalódást okozni senkinek, kicsik és nagyok örömmel fognak csapatokat alkotni és szurkolni.
A panna ball bérléséhez vízszintes felület szükséges, de ez lehet akár beton, vagy fű is. A pályát egy 5 méter átmérőjű panna palánk határolja. Az eszköz kültéren és beltéren egyaránt telepíthető, helyigénye minimum 6 x 6 méter.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez