2024 július 22, hétfõ

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Benti ellensúlyos röplabda állvány

Benti ellensúlyos röplabda állvány

Kérj Árajánlatot!

Benti ellensúlyos röplabda állvány bérlése a röplabda szerelmeseinek.
Profi röplabda verseny, vagy strandröplabda hangulat a sportcsarnokban? Egyik sem akadály röplabda állványunkkal!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Benti röplabda állvány bérlése a röplabda szerelmeseinek

Benti ellensúlyos röplabda állvány bérlésével nem akadály akár egy profi röplabda verseny sem! Vagy inkább strandröplabda hangulatra vágytok? Az is megoldható! Ez az állvány biztosan nem hagy cserben! Állítható hálómagasságával mind férfi és női versenyek lebonyolítására is tökéletesen alkalmas.  Természetesen a labdát is mi visszük. Már nincs más dolgotok, mint összeállítani a csapatokat és hozni egy  hangos szurkolótábort. Máris kezdődhet a meccs! Szuper program csapatépítő tréningekre, sportnapra vagy egyéb sportos céges rendezvények alkalmával, a röplabda biztosan összekovácsolja majd a társaságot és átmozgat majd mindenkit.

A röplabda, a futball és kosárlabda mellett a harmadik legkedveltebb labdajáték a világon. A játék története 1895-re nyúlik vissza, amikor is az amerikai Massachusettsben egy testnevelési igazgató megalkotta ennek a csapatjátéknak a szabályait, amit elsősorban beltéri sportnak szánt. Innen indult világhódító útjára, és ötven évvel később megalakult a Röplabdajátékokat Szervező Nemzetközi szövetség, majd az első hivatalos bajnokság is megrendezésre került, először férfiaknak.
A röplabda igen aktív játék, ami jó hatással van a szem-és kéz koordinációra, fejleszti a koncentrációs képességet és az önuralmat, továbbá remek kardio mozgás, ami segíti a szív és érrendszer működését is. Kiváló csapatépítő sport, melyben mindenkinek össze kell dolgoznia a siker érdekében.

Ha Ti is a röplabda szerelmesei vagytok, vagy szeretnétek kipróbálni magatokat ebben az izgalmas labdajátékban, ne habozzatok! Béreljetek röplabda állványt, és mi segítünk megteremteni nektek egy igazi röplabda meccs hangulatát!

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez