Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Crosstraining erőkeret

Crosstraining erőkeret

Kérj Árajánlatot!

Kültéri edzőterem – avagy Crosstraining erőkeret. Biztosítsd az erősítő edzéseket rendezvényeden is, egészítsd ki kettlebellel, jumpbox-szal, vagy medicinlabdával és ugorjatok neki a gyúrásnak!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

A Crosstraining erőkeret a sportnapok jolly jokere!

Crosstraining erőkeret bérlése biztosan jó döntés, ha sportnapot szervezel. Sokoldalúságával igazi sztár ez a remek sporteszköz!
Napjainkban a rendszeres edzés és sport egyre inkább beépül az emberek mindennapjaiba. Napról napra több edzésforma és lehetőség kínálkozik az egészséges életmód fenntartására, ezért egyre többen keresik a lehetőséget, hogy átmozgathassák magukat egy fesztiválon, vagy akár családi rendezvényen is. Ezért a crosstraining erőkeret és különböző edzésformái, mint például cross fittnes edzés, szívesen látott vendéggé vált, nem csak a sportrendezvényeken, de fesztiválokon is. Sokoldalúságával, nem csak a profi testépítők, sportolók igényeit tudja kielégíteni, de az egészséges életmód és különböző mozgásformák iránt érdeklődők is szívesen kipróbálják, hiszen rengetek lehetőséget kínál.
Edzőterembe járni már nem divat, hanem életmód!

A crosstraining erőkeret pedig a fitnesztermek egyik legnépszerűbb sporteszköze. Nem csak azért, mert sokoldalú – hiszen bordásfallal, majomlétrával, húzódzkodóval és tolódzkodóval felszerelt -, de a medicinlabdával, hevederekkel, jumpboxokkal vagy akár kettlebell-lel és súlyokkal kiegészíthető erőkeret minden korosztály ajánlott. A crosstraining erőkeret olyan fitnesz gyakorlatokat biztosít,  amivel a használók nem csupán átmozgathatják, de erősíthetik is minden izomcsoportjukat az igényeiknek megfelelően.

Az erőkeret szükség esetén jumpboxokkal, hevederekkel, kettlebellekkel és súlyokkal egészítjük ki. Amennyiben szükség van rá, szívesen gondoskodunk profi és gyakorlott edzőről is, aki egy nap alatt akár 6 csoportos órát is tart a vendégeidnek – így sem az eszköz, sem a résztvevők nem fognak pihenni egy percet sem rendezvényeden. 🙂
A crosstraining erőkeret remek választás fesztiválokra, sportnapokra, családi napokra – de mindenképpen kültéri rendezvényekre. Az erőkeret területigénye: 6 x 6 m. A biztonságos használatról, felépítésről és bontásról csapatunk gondoskodik.

Kapcsolódó termékek