2024 április 22, hétfõ

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Sífutó ergométer

Sífutó ergométer

Kérj Árajánlatot!

Sífutó ergométer – az állóképesség fejlesztő sporteszköz
Szeretitek a telet? És a téli sportokat? Hogy álltok a síeléssel? A sífutó ergométer nem csak télen képes titeket a hegycsúcsokra repíteni és megadni azt az igazán minden testrészt megdolgoztató mozgásformát amit csak a síelés tud nyújtani. Egy aktív programmal kívánjátok a kollégákat meglepni? Ha a válasz igen, a sífutó ergométer a Ti eszközötök!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Sífutó ergométer – az erőnlét fejlesztője

A sífutó ergométer az elmúlt években számos alkalommal vett részt az általunk biztosított sporthelyszíneken, neves hazai zenei fesztiválokon, ahol a szabadidős aktivitások mellett lehetőséget biztosítottunk a fesztiválozóknak az edzésre is. Egy jó edzésből nem maradhat ki az állóképesség fejlesztése sem. Erre tökéletesen alkalmas a sífutó ergométer.
A sífutó ergometer egy speciális eszköz melynek segítségével a sífutást gyakorolhatjátok. A síelés fejleszti az erőnlétet, átmozgatja a láb és karizmokat, a hátat és tulajdonképpen az egész testet. Az eszköz segítségével 2 fős versenyek is lebonyolíthatók.
Egy aktív programmal kívánjátok a kollégákat meglepni? Ha a válasz igen, akkor az sífutó ergométer a Ti eszközötök! Hogy mit is nyújt pontosan ez a sporteszköz? Először is, szórakoztató versenyt, melynek alakulását és eredményeit egy LCD tv-n követhetitek. Másodsorban pedig, az sífutó ergométer egy olyan eszköz, amelyet bárki használhat, kortól és nemtől függetlenül. Használatát mindenki gyorsan elsajátíthatja, miközben nem csak jól szórakozik, de átmozgatja vele az egész testét is. Nem szükséges hozzá komoly sportos múlt, viszont azok számára is kihívást tud jelenteni akik aktívan sportolnak. Erőnlét növelő, és segít többek között a fogyásban és a zsírégetésben. A teljesítmény pedig számokban mérhető, így akár egy bajnokságot is rendezhettek a kollégák között!
Rendezzetek házi bajnokságot, mérjétek össze állóképességeteket a sífutó ergométer segítségével. Ez a sporteszköz már nem csak a hivatásos sportolók egyik kedvenc sport eszköze, de beépült a sportolni szerető emberek mindennapjaiba is azáltal, hogy elérhetővé vált edzőtermekben, fitnesz központokban, használata biztonságos és igazán könnyű  elsajátítani. Mind ezek mellett pedig fokozza a szív és légzőrendszer működését és csak minimálisan terheli az ízületeket. Remek stresszoldó és segít fejleszteni a stabilizáló izmokat, ez által az egyensúly érzéket.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez