Élő kugli

(0 Vásárlói vélemények)

160.000 Ft + ÁFA

A kugli golyózás egy igen vicces változata, melyben te magad vagy a kugli golyó. A nevetés garantált! Béreljetek Ti is élő kuglit rendezvényetekre, hogy a sport mellet biztosan sokat nevessetek is!

Leírás

Élő kugli, a tekézés új dimenziója

Az élő kuglinak már a koncepciója is vicces. A tekézés egy igen újszerű változata, amelyben a nevetés garantált! Hogy miért? Mert Te magad leszel a kugligolyó, amit a kollégáid gurítanak.  Az élő kugli a szuper csapatépítő játék.
A tekéhez hasonló játékot, már az ókori Egyiptomban is játszottak. A klasszikus régi időket visszaidéző verseny- kocsmajátékot nagyon megbolondítottuk. Képzeld el, hogy beülsz egy óriás buborékba, amit társaid gurítanak 6 db felfújt bábunak. Nincs más dolgot, mint a lehető legtöbb bábut eldönteni.

Az élő kuglit imádni fogjátok! Hogy miért? Mert olyan, mintha összementetek volna, és egy hatalmas tekepálya közepén találnátok magatokat. Őrülten hangzik nem igaz? Az is! Szórakoztató és egyben izgalmas játék, ami remek választás minden rendezvényre. Családi napok abszolút kedvence, de sport napon, céges bulin és fesztiválon is a kedvenc programok közé tartozik, mert átmozgat és megnevettet.

A szabályok ugyanazok mint a tekénél, de a kihívás és az élmény garantáltan egészen más. Elég jól bántok a labdával? És egy óriás labdával? Teszteljétek magatokat és próbáljátok ki az élő kuglit, nem fogtok csalódni! Garantált a szórakozás, a mulatságos helyzetek, na és jól át is fog mozgatni benneteket.

Az élő kugli bérlés napi díja 8 órányi időtartamra: 160.000 Ft+ ÁFA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0

Ajánlatkérés:


preloader