Buborékfoci

(0 Vásárlói vélemények)

130.000 Ft + ÁFA

Buborékfoci, a legviccesebb futball!
A játék során egy felfújható gömbben futballozhatsz, miközben a buborékok felfogják az ütközés erejét.

Leírás

Buborékfoci, a legviccesebb futball!

A buborékfoci, vagy más néven zorbfoci, kétségkívül a futball legviccesebb és legszórakoztatóbb formája. Hogy miért? Mert egy óriási, felfújható gömbben kell fociznotok! És, hogy mi benne a pláne? Amikor cselezni próbálsz, vagy elvenni a labdát az ellenféltől, majd megtudod! 🙂 Nagyon sok vicces helyzetet teremt, ahogy ezekben a buborékokban próbáltok kapura lőni, vagy kötényt adni. Egy biztos, az ütközésektől nem kell félnetek, mivel, hogy az lesz bőven, de a buborék védelmező és rugalmas burkában ezek inkább lesznek vicces helyzetek, mint fájdalmasak!

Éppen ezért a buborékfoci nem csak a játékosoknak, de a közönségnek is remek szórakozást nyújt majd. A drukkolás itt egyben rengeteg nevetést is jelent. Most szólunk előre,  semmiképp se felejtsetek el videót készíteni a mérkőzésről! A buborékfoci a családi- és sportnapok favoritja, de minden fesztiválon és falunapon is remekül vizsgázott, mindenki szerette. A céges csapatépítők egyik legjobb levezető szórakozása, mert a foci-őrültek is, és azok is remekül szórakoznak, akik alapvetően nem rajonganak a futballért. Egy biztos, ez a játék új megvilágításba helyezi a focit!
A játék során egy felfújható gömbben futballozhatsz, így a labdák felfogják az ütközés erejét, és akár 10-en is játszhattok egyszerre. A buborékfoci terület igénye 15×20 méter tiszta, füves terület. Továbbá a buborékok felfújásához szükséges 220V áramforrás.
A buborékfoci bérlés napi díja 8 órányi időtartamra: 130.000 Ft+ ÁFA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
preloader