Zorb

Zorb

Kérj Árajánlatot!

A zorb tökéletes választás, ha valami igazán különlegeset szeretnél a céges partira.

Leírás

Zorb az extrém szórakozás

A zorb olyan élményt nyújt, amilyenben még biztosan nem volt részed! Egy óriás gumi gömb belsejébe rögzítünk, és mehet a labdázás! Hidd el, így még biztosan nem játszottál semmilyen labdával. A zorb minden rendezvény kedvenc eszköze, legyen az családi nap vagy fesztivál, sportnap vagy céges buli, mindenki kiakarja próbálni ezt a páratlan szórakozást, ami egyszerre pörgős és megnyugtató, talán az űrhajósok érezhetnek hasonlót miközben a súlytalanság állapotában lebegnek.

Ez az extrém sport, Új-Zélandról származik, ahol a 90′-es években, két jó barát továbbfejlesztette a már a 70′-es években Francia országban megálmodott gumilabdát, és a belsejét hevederrel látták el. A cél? Olyan extrém élmény, amelyet eddig semmilyen sport vagy szórakoztató eszközzel nem lehetett átélni. Béreljetek Zorbot rendezvényetekre és megtudjátok miről beszélünk, ha azt mondjuk labdaperspektíva! Annyit azért mindenképp szeretnénk javasolni, hogy a kipróbálása előtt lehetőleg ne egyetek túl sokat. 🙂

A zorb használat során a résztvevőt a labda belsejében rögzítjük egy hevederrel, majd egyszerűen elgurítjuk. Az eszköz belseje merevítőkkel és kapaszkodókkal van ellátva, és maga a gömb elnyeli az „út” során érő külső behatásokat, használata teljesen biztonságos.

Ha olyasmivel szeretnéd megbolondítani céges rendezvényedet, amivel még szinte biztosan nem találkoztak sehol a meghívottak, akkor a zorb tökéletes választás.

Kapcsolódó termékek