Lábtenisz pálya

(0 Vásárlói vélemények)

45.000 Ft + ÁFA

Lábtenisz pálya rendezvényedre! Miért ne?
A lábtenisz egyszerű, de mégis kiváló ügyességi játék, remek választás egy céges rendezvény megfűszerezéséhez.

Leírás

Lábtenisz pálya bérlés sportos rendezvényre

A lábtenisz pálya bérlése remek ötlet céges sportnapra, de családi napokon is mindíg remek szórakozást nyújt ez az egyszerű, de mégis kiváló ügyességi sportjáték. A lábtenisz, vagy másnéven lábtengó, világszerte közkedvelt sport.
Az 1920-as években terjedt el Közép-Európában, így nálunk is ekkor jelent meg előszőr. Az emberek azonnal beleszerettek ebbe a szórakoztató ügyességi sportba, amely a futball és a tenisz ötvözete, 1961-től pedig hivatalos sportágnak számít. A csapatok két, vagy három tagból állnak, és az alapszabály az, hogy kézzel nem érhetünk a labdához, viszont a test összes többi részével kontrollálhatjuk azt.
Remek választás egy céges rendezvény megfűszerezéséhez – különösen, ha sportnapról, vagy sporthoz bármilyen módon kötődő eseményről van szó. Legyünk igazán nagy spílerek vagy hamisítatlan falábúak, a lábtengó remek móka, ezt garantálhatjuk! Béreljetek lábtenisz pályát rendezvényetekre és élvezzétek ezt a remek sportot munkatársaitokkal, barátaitokkal.
A lábtenisz pálya megépítése mellett, komplett bajnokságok levezetését is vállaljuk. Keressetek minket, és mi segítünk megszervezni nektek egy igazán szórakoztató tengó házibajnokságot!
A lábtenisz pálya megépítésének  díja 8 órányi időtartamra: 45.000 Ft+ ÁFA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
preloader