2023 november 28, kedd

Lábtenisz pálya

Lábtenisz pálya

Kérj Árajánlatot!

Lábtenisz pálya rendezvényedre! Miért ne?
A lábtenisz egyszerű, de mégis kiváló ügyességi játék, remek választás egy céges rendezvény megfűszerezéséhez.

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Lábtenisz pálya bérlés sportos rendezvényre

A lábtenisz pálya bérlése remek ötlet céges sportnapra, de családi napokon is mindíg remek szórakozást nyújt ez az egyszerű, de mégis kiváló ügyességi sportjáték. A lábtenisz, vagy másnéven lábtengó, világszerte közkedvelt sport.
Az 1920-as években terjedt el Közép-Európában, így nálunk is ekkor jelent meg előszőr. Az emberek azonnal beleszerettek ebbe a szórakoztató ügyességi sportba, amely a futball és a tenisz ötvözete, 1961-től pedig hivatalos sportágnak számít. A csapatok két, vagy három tagból állnak, és az alapszabály az, hogy kézzel nem érhetünk a labdához, viszont a test összes többi részével kontrollálhatjuk azt.

Remek választás egy céges rendezvény megfűszerezéséhez – különösen, ha sportnapról, vagy sporthoz bármilyen módon kötődő eseményről van szó. Legyünk igazán nagy spílerek vagy hamisítatlan falábúak, a lábtengó remek móka, ezt garantálhatjuk! Béreljetek lábtenisz pályát rendezvényetekre és élvezzétek ezt a remek sportot munkatársaitokkal, barátaitokkal.
A lábtenisz pálya megépítése mellett, komplett bajnokságok levezetését is vállaljuk. Keressetek minket, és mi segítünk megszervezni nektek egy igazán szórakoztató tengó házibajnokságot!

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez