2024 április 22, hétfõ

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Teqball

Teqball

Kérj Árajánlatot!

Teqball, a forradalmi labdajáték, ami az elmúlt évek legrendhagyóbb focis játékává fejlődött. A speciálisan hajlított asztalon 1-1 ellen fejleszthetitek a koncentrációs képességeteket egy izgalmas játék keretében.

Teqball – Ki kell próbálni ezt a forradalmi labdajátékot!

A Teqball egy olyan magyar találmány, ami az elmúlt években forradalmasította a labdajátékok világát és a világon milliók szerették meg, ezért a Teqball bérlés biztosan nem fog csalódást okozni a Ti rendezvényeteken sem! A játék alapja a speciális teqball asztal, ami leginkább a már jól ismert ping pong asztalhoz hasonlít, de hajlított formában. A játék kéz a kézben jár a focival, így a focifanok körében igazi siker – és a sportnapok elengedhetetlen kelléke. A kezdeti koncepciók szerint a játékot focilabdával játszották, ám azóta kialakult a röplabdás, ping pongos, teniszlabdás, és a focilabda dobós verzióinak szabályrendszere is. A Teqball bérlés remek ötlet minden olyan rendezvényre, ahol a vendégek kicsit is szeretik a labdajátékokat.
A teqball-al fejlesztheted a labdakezelési technikádat, a reakcióidődet és a döntéshozatali készségedet is, mindemellett persze remek szórakozás minden korosztálynak. Számos világhírű focicsapat játékosai gyakorolnak a Teqballt használva, biztos lehetsz benne, hogy a Te rendezvényeden is megállja majd a helyét.

Miért ajánljuk?

Mert a Teqball egy olyan új, futballalapú sport, amely játékosan fejleszti a koncentrációs készséged és állóképességed. Ezen túl a speciálisan meghajlított asztalon egy könnyen megtanulható és látványos sportot űzhetsz,  mivel, ha már párat tudsz focilabdával dekázni, a teqball is egyszerűen fog menni.
Minimális a sérülésveszély, mivel a játékosok nem kerülnek egymással fizikai kontaktusba és a szabályok szerint az asztalt sem érinthetik meg. Ha izgalmas és mozgalamas élményre vágytok,a Teqball bérlése lesz a legjobb döntés!
A Teqball nem versenytársa a focinak, éppen ellenkezőleg- tökéletes kiegészítője azáltal, hogy használata magabiztossá teszi a játékost, tökéletesíti a levegő-levegő játékot és fejleszti a döntéshozatali képességet is.
Semmiképp se hagyd ki, ha sportnapot, vagy családi napot szervezel! A Teqball asztalhoz labdát is adunk és természetesen animátorunk gondoskodik arról, hogy mindenki percek alatt megtanulja a játékot.
Az eszközt kültéri és beltéri rendezvényedre is egyaránt ajánljuk, helyigénye 4 x 10 méter.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez