Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Klasszikus légvár

Klasszikus légvár

Kérj Árajánlatot!

Légvár bérlés, a kicsik legnagyobb örömére!
Válaszd a klasszikus légvárat rendezvényedre és biztos lehetsz benne, hogy a gyerek közönséget már megnyerted!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Ugrálóvár bérlés a kicsik legnagyobb örömére!

A klasszikus légvár (ugrálóvár) bérlés tökéletes ötlet bármilyen rendezvényre, ahol gyerekek is lesznek. Egyszerűen nem lehet vele mellé lőni! A gyerekek abszolút kedvence, minden kisgyerek azonnal rohan, hogy ugrálhasson, amint meglátja a felfújható légvárat. És ha őszinték akarunk lenni, legszívesebben mi magunk is ezt tennénk! 🙂

Legyen szó családi napról, falunapról, céges rendezvényről vagy bármilyen fesztiválról, a gyerekek imádják! Ezért őszintén csak azt tudjuk mondani, hogy a klasszikus légvár bérlés minden olyan rendezvény kötelező szórakoztató eszköze, ahol gyerekek is részt vesznek majd. Ha szeretnéd, hogy rendezvényed gyermek közönsége biztosan jól szórakozzon, akkor csak rendeld meg tőlünk az ugrálóvárat. Az egyetlen probléma, ami felmerülhet, hogy a rendezvény végén az anyukák sorban állnak majd, hogy lekönyörögjék gyerkőceiket az eszközről, de ez valószínűleg nekik sem lesz olyan hatalmas gond, azután, hogy a csemeték egész nap jól szórakoztak és le is fáradtak.

A klasszikus légvár bérlése

Csak 5×5 méter szabad területet igényel, ami lehetőség szerint füves és vízszintes helyen van. Továbbá 220V áram forrás szükséges a működtetéséhez. A légvár oldalai felfújható falakkal vannak körbevéve és a bejáratánál felfújható kilépő található, a biztonságos ugrálás érdekében. Természetesen csapatunk beüzemeli és működteti a légvárat a kívánt helyen.

Klasszikus légvár bérlésére kérj ajánlatot vagy tedd a kosaradba és böngéssz tovább.

Kapcsolódó termékek