2024 július 22, hétfõ

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Dodgebow

Dodgebow

Kérj Árajánlatot!

Dodgebow, az íjászat új élménye!
Speciális íjászverseny az aktív csapatépítésért.

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Dodgebow az íjászat új élménye

Az Éhezők viadala és a Zöld íjász rajongók most testközelből – és teljes biztonságban- megtapasztalhatják az akcióhős szerepét. A DodgeBow most már nálunk is elérhető! Ez a játék ideálisan ötvözi a Dodgeball és a Paintball legjobb elemeit, miközben a játékosokat a nyilak végén lévő habszivacs és védőfelszerelés óvja az esetleges sérülésektől. Maga a játéktér és a szabályok, hasonlóak a paintball-hoz, a különbség, hogy speciálisan kialaított nyilakkal és nyílvesszőkkel kell harcolni.

A játék Kanadából származik, ahol három, íjjászatért és paintball-ért rajongó jóbarát megalkotta az íjász harcnak ezt a szórakoztató változatát. Az alap ötletük az volt, hogy szerették volna közelebb hozni az íjászatot az emberekhez úgy, hogy az ne csupán szórakoztató és izgalmas legyen, de biztonságos is. Így született meg a Dodgebow ötlete, amely mára már hatalmas rajongótáborral rendelkezik,  világszerte sport klubbok alakultak, és különböző versenyeken csapnak össze.
A legjobb az egészben az, hogy nem kell képzett íjásznak lenned, abszolút kezdők is hódolhatnak az élvezetnek. A játékban 2 csoport harcol egymás ellen (maximum 10 fő) és egy játékmenet körülbelül 10 percig tart. Ha szeretitek a kalandokat és izgalmakra vágytok, itt a lehetőség. Próbáljátok ki, milyen az Éhezők viadalában résztvenni. Rendeljetek Dodgebow íjászversenyt a céges csapatépítőre, vagy az évvégi bulira, és kiderül, ki lesz a kiválasztott.
Harcra fel!

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez