Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Euro darts gép

Euro darts gép

Kérj Árajánlatot!

Euro darts gép bérlés – garantált szórakozás minden korosztálynak!
Bérelj darts gépet céges bulira vagy családi rendezvényre és mindenki jól fog mulatni!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Euro darts gép bérlés – garantált szórakozás minden korosztálynak!

Szilveszter napján Te is a képernyők előtt ülve figyeled, hogy ki lesz a következő darts világbajnok? Emlékszel még a jó kis gimis, főiskolás összejövetelekre, ahol a darts az esték egyik legjobb csapatépítő szórakozása volt? Nem véletlenül! Hiszen a darts (ami angol eredetű), az egyik legrégebbi és legkedveltebb ügyességi játék, amit nemtől és kortól függetlenül mindenki tud játszani és jól szórakozik közben. Ezért az Euro darts gép bérléssel nem lehet mellé lőni!

Az Euro darts, Magyarország legnépszerűbb darts gépei közé tartozik, a jó hír, hogy tőlünk gyorsan és egyszerűen bérelhető! Bérelj Euro darts gépet rendezvényedre, és biztos lehetsz benne, hogy vendégeid jól fognak szórakozni! Vigyél színt a céges buliba, családi rendezvénybe egy kis dobálással! Elektromos darts tábláinkkal többféle játékot tudtok játszani a klasszikus 501-től egészen a krikettig. A  darts gép a nyilak célba érkezését és eltávolítását egy elektromos érzékelővel követi, így nektek már nem kell a pontokat fejben tartanotok. A szabályok nem bonyolultak, de az egyik legfontosabb, hogy a dobónak 237cm-re kell állnia a darts táblától és mindkét lábnak a dobóvonal mögött kell lennie! A másik alapszabály pedig, hogy az eldobot nyilat akkor sem lehet újra eldobni, hogyha az nem érte el a táblát.

Mint már említettük, az elektromos Euro darts gépekkel többféle játék is játszható, így ti döntitek el melyik a kedvencetek! A játékszabályok játékonként változnak, de munkatársaink szívesen segítenek eligazodni a játék típusok között és felvilágosítást adni a játékszabályokról. Nektek már nem kell mást tennetek, mint élvezni a játékot és megnyerni a bajnokságot!
Ha megjött a kedved egy jó kis házi darts versenyhez, akkor nincs más dolgod mint felvenni velünk a kapcsolatot és mi segítünk, hogy a saját darts bajnokságod megvalósuljon!

Kapcsolódó termékek