XXL csocsó

(0 Vásárlói vélemények)

70.000 Ft + ÁFA

XXL csocsó, a csocsó asztalok nagyágyúja
4 fő nektek már nem kihívás, többen játszanátok, akkor Nektek ajánljuk az XXL csocsót, ahol 8 fő hódolhat egyszerre kedvenc sportjának.

Leírás

XXL csocsó, a csocsó asztalok nagyágyúja

Ha csocsó bérlés az, amivel nem lehet mellé lőni, akkor az XXL csocsó a biztos befutó! Minden korosztályban találunk csocsó őrülteket. Nemtől és kortól függetlenül, az asztali foci remek szórakozás mindenki számára, bármely rendezvényen megadja az alaphangot. Így hát a csocsó bérlés gyakorlatilag az alapja minden rendezvénynek, legyen az céges buli, családi nap vagy sportnap, a csocsó asztal nem hiányozhat! De ha megbolondítanátok egy kicsit, és nem csak négyen szeretnétek egyszerre játszani, akkor az XXL csocsó a tökéletes választás! Ahogy a neve is utal rá, kétszer akkora, mint a hagyományos csocsó asztal, és egyszerre 8-an tudtok vele játszani. Hát nem őrület? Mivel a csocsót mindenki ismeri, és mindenki játszott már vele, biztos lehetsz benne, hogy az XXL csocsó új színt fog vinni a buliba és nagy sikere lesz!
Ha a 4 fő Nektek már nem kihívás, többen játszanátok, akkor Nektek ajánljuk az XXL csocsót, ahol 8 fő hódolhat egyszerre kedvenc sportjának! Ezt a szórakoztató játékot bármilyen rendezvényen megállja a helyét, legyen az családi nap, sportnap vagy céges buli, csak 2×6 méter szabad területre van hozzá szükség, na meg legalább 8 elszánt játékosra!
Az XXL csocsó bérlés napi díja 8 órányi időtartamra: 70.000 Ft+ ÁFA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
preloader