2024 július 23, kedd

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

XXL csocsó

XXL csocsó

Kérj Árajánlatot!

XXL csocsó, a csocsó asztalok nagyágyúja
4 fő nektek már nem kihívás, többen játszanátok, akkor Nektek ajánljuk az XXL csocsót, ahol 8 fő hódolhat egyszerre kedvenc sportjának.

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

XXL csocsó, a csocsó asztalok nagyágyúja

Ha csocsó bérlés az, amivel nem lehet mellé lőni, akkor az XXL csocsó a biztos befutó! Minden korosztályban találunk csocsó őrülteket. Nemtől és kortól függetlenül, az asztali foci remek szórakozás mindenki számára, bármely rendezvényen megadja az alaphangot. Így hát a csocsó bérlés gyakorlatilag az alapja minden rendezvénynek, legyen az céges buli, családi nap vagy sportnap, a csocsó asztal nem hiányozhat! De ha megbolondítanátok egy kicsit, és nem csak négyen szeretnétek egyszerre játszani, akkor az XXL csocsó a tökéletes választás! Ahogy a neve is utal rá, kétszer akkora, mint a hagyományos csocsó asztal, és egyszerre 8-an tudtok vele játszani. Hát nem őrület? Mivel a csocsót mindenki ismeri, és mindenki játszott már vele, biztos lehetsz benne, hogy az XXL csocsó új színt fog vinni a buliba és nagy sikere lesz!

Ha a 4 fő Nektek már nem kihívás, többen játszanátok, akkor Nektek ajánljuk az XXL csocsót, ahol 8 fő hódolhat egyszerre kedvenc sportjának! Ezt a szórakoztató játékot bármilyen rendezvényen megállja a helyét, legyen az családi nap, sportnap vagy céges buli, csak 2×6 méter szabad területre van hozzá szükség, na meg legalább 8 elszánt játékosra!

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez