2024 április 22, hétfõ

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Flipper

Flipper

Kérj Árajánlatot!

Az örökzöld kedvenc – Flipperbérlés
Prémium kategóriás, felújított flipperjeink visszaröpítenek a nyolcvanas évekbe!

Flipper bérlés az örökzöld kedvenc

A flipper bérlés remek ötlet, ha beltéri rendezvényt szeretnénk rendezni. Ez a megunhatatlan ügyességi játék nosztalgiával tölt el mindenkit, hiszen minden játékterem és kocsma legalapvetőbb kelléke volt a flipper, amely egészen különleges hangulatú szórakozást biztosít a játékosoknak. Kinek ne lennének emlékei, amikor gyerekként az aprót gyűjtögetve szeretett volna új rekordot felállítani a flipperen és már szinte izomláza volt a gombok nyomkodásától. Mindenki újra gyereknek érezheti magát rendezvényeden, ha a flipper bérlés mellett döntesz! Biztos lehetsz benne, hogy vendégeid kitörő örömmel fogják fogadni és mindenki alig várja majd, hogy rá kerüljön a sor!

Ennek a zenélő, villogó ügyességi játéknak a gyökerei a második világháború előtti Amerikába nyúlnak vissza. Egészen pontosan Chicagoba, ahol a flipper elődjét, a Bingo gépet gyártották először. Majd a gazdasági világválság után, az embereknek olcsóbb szórakozásra vágytak,  így a készítők alkalmazkodva az igényekhez, többféle átalakítás után megalkották a flipper ősét. Innen pedig az évek során, folyamatos fejlesztés által a flipper meghódította a világot! A különböző tematikájú és történetű játékok az embereket a flipper szerelmesévé tették.

Flipper bérlése visszaröpít a nyolcvanas évekbe. Prémium kategóriás, felújított flippereink segítenek felidézni a résztvevők gyermekkorát és garantálják az önfeledt szórakozást! A flipper bérlés mellé animátor is jár, aki mindenben segít a résztvevőknek a játékgépekkel kacsolatban.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez