2024 április 13, szombat

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Roulett

Roulett

Kérj Árajánlatot!

Rulettasztal a klasszikus és elegáns rendezvényeszköz.
Tegyétek próbára szerencséteket a rulettasztal felett, és az élmény felejthetetlen lesz!

Rulettasztal, a klasszikus és elegáns rendezvényeszköz

A rulettasztal az igazán felejthetetlen, izgalmas és elegáns rendezvény szórakoztató eszköze, mely biztos, hogy sikert arat rendezvényeden! Már önmagában maga a klasszikus rulettasztal látványa képes megteremteni a kaszinó-hangulatot egy rendezvényen, de ha a rendezvényed tematikája inkább a játékbarlang hangulatot szeretné megidézni, a rulettasztal akkor is elengedhetetlen kelléke a céges bulinak! Pókerrel és játékgépekkel kiegészítve már egészen komoly kaszinóban érezhetjük magunkat. Ha a buli témája pl. a ’20-as évek, a rulett szintúgy tökéletes választás, de kevésbé tematizált rendezvényeken is kiváló szórakozást biztosít ez az örökzöld kaszinójáték. Mindenki szívesen teszi próbára szerencséjét, pláne ha az asztal körül a kollégákkal kell versenyre kelnie.

A rulett, a francia eredetű roulett, vagyis kis kerék szóból ered. Elődjét már az ókorban is játszották, de nincsenek feljegyzések a pontos keletkezéséről. A mai formájában ismert rulettről viszont már találunk leírást, méghozzá Párizsból, 1796-ból. Gyorsan meghódította az egész világot, és a kaszinók kedvenc szerencsejátékává vált. Három fajtája ismert, az amerikai, vagy más néven dupla nullás, a francia és az angol rulett. A francia rulettasztal egyébként kétszer akkora mint az amerikai, és elméletileg a nyerésre is több esélyünk van, ha ezen játszunk, hiszen az amerikai változaton két nulla is található.
Próbáljatok Ti is szerencsét a rulettasztal felett! Rendezz kollégáidnak egy felejthetetlen kaszinó estet, vagy idézd meg a ’20-as évek lokál hangulatát, a szórakozás és az izgalmak garantáltak.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez