Szkandergép

(0 Vásárlói vélemények)

100.000 Ft + ÁFA

Szkandergép bérlés a mókás erőfelmérő
A bérelhető szkandergép karját Magyarország szkanderbajnokának kezéről mintázták. Elég erősek vagytok, hogy lenyomjátok?

Leírás

Szkandergép bérlés a mókás erőfelmérő

A szkanderezést mindenki ismeri és mindenki próbálta már, de nem mindenki szkanderozott még Magyarország szkanderbajnokával! Most itt a lehetőség, hogy ez is megtörténjen, ugyanis a szkandergép karját az ő kezéről mintázták! Szeretnéd egy kis erőfelmérővel színezni céges rendezvényedet? Olyasmivel, ami szórakoztató és mulatságos is, ugyanakkor mégis komoly kihívás? Akkor állítsd oda csapatodat a szkandergéphez és máris kezdődhet a buli! Legyen szó sportnapról, céges buliról, családi vagy  falunapról, az emberek ahogy meglátják, azonnal erőt vesz rajtuk a kíváncsiság, hogy kipróbálják! Biztos lehetsz benne, hogy fel fogja dobni a rendezvényt!

A szkanderezésnek, vagy másnéven kardbirkózásnak, régi hagyományai vannak. Írországból származik, mégpedig a kikötők ivóinak népszerű kocsmai sportja volt, ahol verekedés helyett, az úriemberek szkanderrel döntötték el egy-egy vita kimenetelét. Hamar közkedvelté vált a kocsmákon kívül is, és önálló sportággá nőtte ki magát, amit világszerte rengetegen űznek. Ma már Európa- és világbajnokságot is rendeznek, több súlycsoportban nőknek és férfiaknak, illetve mozgássérülteknek is!
A szkandergép bérlés napi díja 8 órányi időtartamra: 100.000 Ft+ ÁFA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
preloader