Darts tábla

(0 Vásárlói vélemények)

35.000 Ft + ÁFA

Darts tábla bérlés
Az egyik legrégebbi és legkedveltebb ügyességi játék is elérhető nálunk, színesítsd a céges bulikat egy kis dobálással!

Leírás

Darts tábla, a kedvenc ügyességi játék eszköze

Szilveszter napján Te is a képernyők előtt ülve figyeled, hogy ki lesz a következő darts világbajnok? Emlékszel még a jó kis gimis, főiskolás összejövetelekre, ahol a darts az esték egyik legjobb csapatépítő szórakozása volt? Nem véletlenül! Hiszen a darts (ami angol eredetű), az egyik legrégebbi és legkedveltebb ügyességi játék, amit nemtől és kortól függetlenül mindenki szeret játszani, miközben jól szórakozik. Ezért a darts tábla bérléssel nem lehet mellé lőni! 🙂
Bérelj darts táblát rendezvényedre, és biztos lehetsz benne, hogy vendégeid jól fognak szórakozni! Vigyél színt a céges buliba, családi rendezvénybe egy kis dobálással! A szabályok nem bonyolultak, de az egyik legfontosabb, hogy a dobónak 237cm-re kell állnia a darts táblától és mindkét lábnak a dobóvonal mögött kell lennie. A másik alapszabály pedig, hogy az eldobot nyilat akkor sem lehet újra eldobni, hogyha az nem érte el a táblát.
Ha megjött a kedved egy jó kis házi darts versenyhez, akkor nincs más dolgod mint felvenni velünk a kapcsolatot és kibérelni a darts tábla sport eszközt, és mi segítünk, hogy a saját darts bajnokságod megvalósulhasson!
A darts tábla bérlés napi díja 8 órányi időtartamra: 35.000 Ft+ ÁFA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
preloader