Csocsó (Asztali foci)

Csocsó (Asztali foci)

Kérj Árajánlatot!

Csocsó bérlés-ha biztosra akarsz menni!

Csocsóbérléssel nem lehet mellé lőni! Csocsó asztalaink felállítását és üzemeltetését, valamint bajnokság megszervezését és levezetését is vállaljuk.

 

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Leírás

Csocsó bérlés – ha biztosra akarsz menni!

A csocsó bérlés az, amivel nem lehet mellé lőni! Minden korosztályban találunk csocsó őrülteket. Nemtől és kortól függetlenül, a csocsó remek szórakozás mindenki számára, bármely rendezvényen megadja az alaphangot. Így hát a csocsó bérlés gyakorlatilag az alapja minden rendezvénynek, legyen az céges buli, családi nap vagy sportnap, a csocsó asztal nem hiányozhat! Mindenki ismeri, mindenki játszott már vele, és biztos lehetsz benne, hogy mindenki örülni fog neki amint meglátja a rendezvényeden.

Bár a csocsót mára a világon mindenhol ismerik és szeretik, arról nincs biztos megegyezés, hogy honnan is ered. Gyakorlatilag majdhogynem minden európai ország szeretné a magáénak tudni, vannak történetek Angliából, Spanyol országból, Francia országból és Belgiumból is, melyek mind igazolni szeretnék, hogy náluk találták fel az asztali focit. Ezek a történetek egy valamit bizonyítanak csak, hogy már az 1900-as évek elején több európai országban is megjelent, majd gyorsan közkedvelté vált a csocsó. De, hogy ki volt az első, azt valószínűleg sosem fogjuk megtudni. A lényeg, hogy Ti most sajátotoknak érezhetitek, ha a csocsó bérlés mellett döntötök!

És az is biztos, hogy a csocsó bérlés fel fogja dobni a bulit, akármilyen rendezvényről legyen is szó! A bombáinknak örülni éppen akkora móka, mint az öngólokon nevetni, és minél többet játszunk, annál többet fogunk tapasztalni mindegyikből. Ha beindul a játék, a hangulat nagyon gyorsan a tető fokára hág, és már nem is kell sokat várni az első, csocsóasztal alatt átmászó párosra.

Csocsó asztalaink felállítását és üzemeltetését, valamint bajnokság megszervezését és levezetését is vállaljuk.

Kapcsolódó termékek