2024 április 13, szombat

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Csocsó (Asztali foci)

Csocsó (Asztali foci)

Kérj Árajánlatot!

Csocsó bérlés-ha biztosra akarsz menni!

Csocsóbérléssel nem lehet mellé lőni! Csocsó asztalaink felállítását és üzemeltetését, valamint bajnokság megszervezését és levezetését is vállaljuk.

 

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Csocsó bérlés – ha biztosra akarsz menni!

A csocsó bérlés az, amivel nem lehet mellé lőni! Minden korosztályban találunk csocsó őrülteket. Nemtől és kortól függetlenül, a csocsó remek szórakozás mindenki számára, bármely rendezvényen megadja az alaphangot. Így hát a csocsó bérlés gyakorlatilag az alapja minden rendezvénynek, legyen az céges buli, családi nap vagy sportnap, a csocsó asztal nem hiányozhat! Mindenki ismeri, mindenki játszott már vele, és biztos lehetsz benne, hogy mindenki örülni fog neki amint meglátja a rendezvényeden.

Bár a csocsót mára a világon mindenhol ismerik és szeretik, arról nincs biztos megegyezés, hogy honnan is ered. Gyakorlatilag majdhogynem minden európai ország szeretné a magáénak tudni, vannak történetek Angliából, Spanyol országból, Francia országból és Belgiumból is, melyek mind igazolni szeretnék, hogy náluk találták fel az asztali focit. Ezek a történetek egy valamit bizonyítanak csak, hogy már az 1900-as évek elején több európai országban is megjelent, majd gyorsan közkedvelté vált a csocsó. De, hogy ki volt az első, azt valószínűleg sosem fogjuk megtudni. A lényeg, hogy Ti most sajátotoknak érezhetitek, ha a csocsó bérlés mellett döntötök!

És az is biztos, hogy a csocsó bérlés fel fogja dobni a bulit, akármilyen rendezvényről legyen is szó! A bombáinknak örülni éppen akkora móka, mint az öngólokon nevetni, és minél többet játszunk, annál többet fogunk tapasztalni mindegyikből. Ha beindul a játék, a hangulat nagyon gyorsan a tető fokára hág, és már nem is kell sokat várni az első, csocsóasztal alatt átmászó párosra.

Csocsó asztalaink felállítását és üzemeltetését, valamint bajnokság megszervezését és levezetését is vállaljuk.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez