2024 április 13, szombat

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Léghoki

Léghoki

Kérj Árajánlatot!

Léghoki bérlése pörgős szórakozást garantál!
Bérljetek léghokit rendezvényetekre és mutassátok meg, Ti milyen gyorsan tudtok reagálni a pörgős helyzetekre!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Léghoki bérlése pörgős szórakozást garantál!

Léghoki bérlése az egyik legjobb ötlet, ha beltéri rendezvény szervezésében gondolkozol! Hogy miért? Mert a léghoki egy mindenki által könnyen játszható játék, és nem csak szórakoztató, de fejleszti a szem-kéz koordinációs képességét, és a reakció időt is javítja! Biztos lehetsz benne, hogy mindenki imádni fogja, hiszen a játék pörgős menete sok mókás helyzetet terem. Nem kell hozzá más, csak 2×3 méternyi szabad terület, lelkes játékosok, és már kezdődhet is a léghoki meccs!
Sokunknak vannak emlékei gyermekkorából az léghoki valamilyen verziójával. A játéktermek végtelenül egyszerű, mégis hihetetlenül élvezetes, akció dús és villámgyors játéka. A léghoki bérlése azért is remek ötlet, mert az asztal garantáltan leköti a társaság egy részét a rendezvény végéig, felnőtteket és gyerekeket egyaránt.  Gyorsan lepörög, mégis elképesztő izgalmakban lesz részetek ennek a pofonegyszerű, de mégis zseniális játéknak köszönhetően. Próbáljátok ki Ti is!

A léghoki bérlés a téli, karácsonyi rendezvények kedvence, de bármely más eseményt feldobhat, legyen az sportnap, családi nap vagy céges buli. Léghoki asztalaink prémium minőségűek, melyekben nagy teljesítményű motor segíti a légáramlás tökéletes működtetését, így a játék egy pillanatra sem akadhat el! A léghoki asztalokat beltéri és kültéri rendezvényekre egyaránt ajánljuk. Az eszköz terület igénye 2×3 méter, továbbá áramforrásra is szükséges van működtetéséhez.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez