2024 április 13, szombat

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Szkanderpad

Szkanderpad

Kérj Árajánlatot!

Bérelj Skanderpadot és megtudod ki a legerősebb!
Biztos lehetsz benne, hogy feldobod a bulit, ha szkander versenyre szavazol a rendezvényeden.

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Bérelj Szkanderpadot és megtudod ki a legerősebb!

A szkanderezést mindenki ismeri és mindenki próbálta már. De igazán profin szkanderozni nem lehet szkanderpad nélkül! Mindenki szívesen odaáll egy-egy meccsre a szkanderpadhoz ha bérelsz egyet a rendezvényedre. Legyen szó sportnapról, céges buliról vagy családi napról, az emberek ahogy meglátják, azonnal erőt vesz rajtuk a kíváncsiság, hogy erősebbek vagy sem a kollégájuknál, barátjuknál vagy éppen a férjüknél! Biztos lehetsz benne, hogy feldobod vele a bulit.

A szkanderezésnek, vagy más néven kardbirkózásnak, régi hagyományai vannak. Írországból származik, mégpedig a kikötők ivóinak népszerű kocsmai sportja volt, ahol verekedés helyett, az úriemberek szkanderrel döntötték el egy-egy vita kimenetelét. Hamar közkedvelté vált a kocsmákon kívül is, és önálló sportággá nőtte ki magát, amit világszerte rengetegen űznek. Ma már Európa- és világbajnokságot is rendeznek, több súlycsoportban nőknek és férfiaknak, illetve mozgássérülteknek is!
Ha gép ellen szeretnétek kipróbálni magatokat a barátaiddal vagy kollégáiddal, az sem akadály! Tőlünk szkandergépet is tudtok bérelni, a döntés csak rajtatok áll! Elektromos szkandergépünk, vagy szkanderpadunk segítségével megtudod milyen erőben vagy.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez