Póker

Póker

Kérj Árajánlatot!

A nagyok játéka- Pókerasztal és szett bérlés
A pókerasztal bérlése mellé zsetonokat és profi osztót is biztosítunk.

A nagyok játéka – Pókerasztal- és szett bérlés

Ha pókerasztal bérlésében gondolkozol rendezvényedre, nem fogod megbánni! Olyan hangulatot teremthetsz, amely nem csak elegáns, de titokzatos és izgalmas is! Mert a póker több mint egy szerencsejáték! A póker stratégiai játék, ahol nem elég csupán a szerencse, szükség van minden érzékszervedre, ravaszságra, taktikára és nem árt némi színészi képesség sem. Ha céges bulira a póker mellett döntesz, a hangulat garantáltan pezsegni fog, mert ez a hihetetlenül érdekes és izgalmas játék egészen egyedi csapatépítő jelleggel bír, a pókerasztalnál ugyanis mindenki egyszerre beszélgetőpartner és ellenfél egyben. Mi segítünk neked létrehozni az év legizgalmasabb rendezvényét, a világ legnépszerűbb szerencsejátékával. Pókerasztal, zsetonok és természetesen egy profi osztó társaságában, a játék el fog varázsolni mindenkit!

A póker története nem teljesen tisztázott. Annyi bizonyos, hogy több különböző kártyajáték ötvözeteként alakult ki, és, hogy már az 1800-as évek elején játszották több országban. Az első írásos feljegyzés azonban a pókerről New Orleans-ból származik, és feltételezések szerint innen indulhatott hódító útjára francia tengerészek által. Mára hatalmas üzletággá nőtte ki magát, és gyakorlatilag mindenhol szembejön velünk, telefonon, online játékokban, tv-ben de még a filmek és zenék rendszeres témája is. Több típusa elterjedt világszerte, de a Texas Holdem, Omaha, Seven Card Stud és a Five Card Draw a legnépszerűbbek. A világ-és Európa bajnokságok és Tourok győztesei ma már éppen akkora sztárok mint a hollywoodi filmsztárok ( és még náluk is nagyobb vagyonnal rendelkeznek). Tehát a pókert nem lehet csak szerencsejátéknak tekinteni, fontos a magas logikai készség, a jó taktika,  stressztűrő képesség és koncentráció ahhoz, hogy sikereket érjünk el.

Most itt a lehetőség, hogy Ti is igazi sztároknak érezzétek magatokat, és megmutassátok, hogy ki az igazán ravasz kártyaspíler! A pókerasztal, zsetonok és a profi osztó csak rátok vár, hogy belépjetek Ti is a póker izgalmas világába!

Kapcsolódó termékek