ICAROS VR

ICAROS VR

Kérj Árajánlatot!

Icaros VR, virtulis valóság ami mozgásba hoz.
Repülj át magas hegyeken, győzd le a határaid és légy te a bajnok! Próbáld ki a virtuális valóság következő szintjét, az Icaros VR-t!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Icaros VR, virtuális valóság ami mozgásba hoz

Mindannyian elképzeltük már, hogy milyen lehet szabadon repülni. Sokan képzeltük már  magunkat bele egy olimpikon atléta életébe, amikor megnyeri az aranyérmet az Olimpián. Nos, az Icaros VR egy olyan virtual trainer eszköz, amely ötvözi ezeket a vágyakat és meg is valósítja azokat! A modern technológia és a testedzés legélvezetesebb elemei egy eszközben, melynek használata képes valóban visszaadni a valóság érzését, miközben futurisztikus keretek között repülhetünk akár egy szuperhős, vagy kihozhatjuk magunkból a maximumot sportpályán. Az eszköz egy VR szemüvegen keresztül olyan kiterjesztett virtuális valósába visz, ahol különböző akadályokon átrepülve, az egész testünket átmozgatva kell elérnünk a lehető legtöbb pontszámot. A 3 dimenzió itt valóban az, hiszen nem elég csak a kezünkkel irányítani, az egész törzsünket mozgásba kell hozni.

Az Icaros VR több mint egy hagyományos VR eszköz. Giroszkópos kialakítása lehetővé teszi a háromdimenziós mozgások számára, hogy egyedülálló és magával ragadó módon hozzák létre a virtuális világokkal való interakciót. A kontroller a kormányhoz csatlakozik és rendkívül érzékeny, így minden mozgást pontosan mér. Többszörösen díjnyertes eszköz, mely elnyerte többek között az ISPO BDANDNEW 2016-os fődíját és a Red Dot Design Award különdíját. Az Icaros VR játékok pedig egyszerűen elképesztőek! Vízen, levegőben, versenypályákon vagy akár az űrben is kalandozhatunk, az élmény egyedülálló lesz! Több nehézségi szint és időtartam is beállítható, attól függően, hogy szórakozásra vagy fitnesz edzésre használjuk az eszközt.
Az Icaros VR használatához szükséges minimum 4×6 m szabad terület és 220V áram.
Repülj át magas hegyeken, győzd le a határaid és légy te a bajnok! Próbáld ki a virtuális valóság következő szintjét, az Icaros VR-t!
De nem is szaporítjuk tovább a szót, nézd meg a videót és mindent megértesz !

Kapcsolódó termékek