2024 április 23, kedd

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Darts foci

Darts foci

Kérj Árajánlatot!

Ahogy a neve is mutatja, a Darts foci tökéletesen ötvözi a foci és a darts legjobb elemeit, mindezt egy óriási légváron.

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Darts foci a ragadós óriás darts

Ahogy a neve is mutatja, a Darts foci tökéletesen ötvözi a foci és a darts legjobb elemeit, mindezt egy óriási légváron. Egy speciális labdával kell eltalálni a darts szabályai szerint a táblát. Ha ez megvan, láss csodát, a labda ráragad a felületre! Kicsiknek és nagyoknak is az egyik legjobb móka, ami egy rendezvényen történhet velük!

A darts focit imádni fogjátok, ha szeretitek a focit és szerettek dartsozni is! Őrülten jó móka még azoknak is, akik nem igazi labdazsonglőrök. Ez szórakoztató és egyben izgalmas játék, remek választás minden rendezvényre. Családinapok abszolút kedvence, de sport napon, céges bulin és fesztiválon is a kedvenc programok közé tartozik.

A szabályok ugyanazok mint a dartsban, de a kihívás és az élmény egészen más. Elég jól bántok a labdával? Teszteljétek magatokat és próbáljátok ki a darts focit, nem fogtok csalódni! Garantált a szórakozás, a mulatságos helyzetek, na és jól át is fog mozgatni benneteket.

A darts foci területigénye 5×10 méter füves, vízszintes terület. Továbbá 220V áramforrás szükséges az üzembe helyezéséhez.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez