Darts foci

(0 Vásárlói vélemények)

85.000 Ft + ÁFA

Ahogy a neve is mutatja, a Darts foci tökéletesen ötvözi a foci és a darts legjobb elemeit, mindezt egy óriási légváron.

Leírás

Darts foci a ragadós óriás darts

Ahogy a neve is mutatja, a Darts foci tökéletesen ötvözi a foci és a darts legjobb elemeit, mindezt egy óriási légváron. Egy speciális labdával kell eltalálni a darts szabályai szerint a táblát. Ha ez megvan, láss csodát, a labda ráragad a felületre! Kicsiknek és nagyoknak is az egyik legjobb móka, ami egy rendezvényen történhet velük!

A darts focit imádni fogjátok, ha szeretitek a focit és szerettek dartsozni is! Őrülten jó móka még azoknak is, akik nem igazi labdazsonglőrök. Ez szórakoztató és egyben izgalmas játék, remek választás minden rendezvényre. Családinapok abszolút kedvence, de sport napon, céges bulin és fesztiválon is a kedvenc programok közé tartozik.

A szabályok ugyanazok mint a dartsban, de a kihívás és az élmény egészen más. Elég jól bántok a labdával? Teszteljétek magatokat és próbáljátok ki a darts focit, nem fogtok csalódni! Garantált a szórakozás, a mulatságos helyzetek, na és jól át is fog mozgatni benneteket.

A darts foci területigénye 5×10 méter füves, vízszintes terület. Továbbá 220V áramforrás szükséges az üzembe helyezéséhez.

A darts foci bérlés napi díja 8 órányi időtartamra: 85.000 Ft + ÁFA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
preloader