Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Kosár amőba

Kosár amőba

Kérj Árajánlatot!

Felfújható kosár amőba bérlés céges családi napra!
Válaszd a kosár amőba játékot rendezvényedre és biztos lehetsz benne, hogy a közönséget már meg is nyerted!

Felfújható kosár amőba

Az amőba játék egy klasszikus, mégis rendkívül szórakoztató stratégiai játék, melyet általában két játékos játszik egymás ellen. Az amőbát ebben az esetben egy kicsit megtrükköztük, hiszen kosárlabdák segítségével kell célba dobni a 7 kosár valamelyikébe. A játék lényege egyszerű: a játékosok felváltva dobnak a kosarakba, és az a céljuk, hogy először hozzanak létre egy sorban, oszlopban vagy átlósan négy saját jelet, mielőtt az ellenfél megteszi ugyanezt. Ezáltal a játék fejleszti a logikai gondolkodást, a stratégiai tervezést és a taktikai megfontolásokat.

A felfújható kosár amőba játék gyorsan megtanulható, ugyanakkor rendkívül izgalmas. Egyszerű eszközökkel és minimális szabályokkal játszható, így bárki könnyen belefoghat. A pálya 6 sorból és 7 oszlopból áll, ahol a játékosoknak összesen 30 labdájuk van, melyekből 4-et kell ügyesen elhelyezni a sorokban, oszlopokban vagy átlósan, hogy megelőzzék az ellenfelet. Ezáltal a játék nemcsak a logikai gondolkodást fejleszti, hanem a dobástechnikát is..

A kosár amőba játék kihasználhatósága rendkívül sokoldalú. Kiválóan alkalmazkodik kültéri és beltéri rendezvényekhez egyaránt. Korosztálytól függetlenül mindenki számára maradandó élményt nyújthat. A játékot minimum két, maximum hat játékos játszhatja, így kisebb rendezvényeken is remek szórakozást nyújt. Legyen szó fiatalokról vagy idősekről, az amőba mindenkinek garantáltan jó szórakozást és fejlesztést jelent.

Méretei

Szélessége: 4 méter
Magassága: 4 méter

Áramigény

Áramigény: 230V16A 10 méteren belül.

Egyéb

Az eszközünket kezelőszemélyzettel együtt ajánljuk ki.

Kapcsolódó termékek