Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Felfújható baltadobáló

Felfújható baltadobáló

Kérj Árajánlatot!

Felfújható baltadobáló bérlés céges családi napra!
Válaszd a felfújható baltadobáló játékot rendezvényedre és biztos lehetsz benne, hogy a közönséget már meg is nyerted!

A felfújható baltadobáló játék egy lenyűgöző és szórakoztató választás minden olyan eseményre, ahol jó hangulatra és egy kis versengésre vágytok. Ez a játék egy igazi kihívást jelent mind a gyerekek, mind a felnőttek számára, és garantáltan feldobja bármelyik céges családi napot vagy sportnapot.

A felfújható baltadobáló játék magában foglal egy nagy, színes céltáblát, valamint néhány puha baltát, amelyeket a játékosok célba kell dobniuk. A céltábla különböző pontértékekkel rendelkezik, így a játék izgalmas és változatos marad minden alkalommal. A baltadobáló játék kiválóan fejleszti a céltudatosságot, a dobástechnikát és a koordinációt, miközben óriási móka és nevetés forrása lehet.

A baltadobáló játék remek választás lehet születésnapi bulikhoz, csapatépítő tréningekhez vagy bármilyen rendezvényhez, ahol a résztvevők aktívan szeretnének részt venni a szórakozásban.

Összességében a felfújható baltadobáló egy fantasztikus választás minden korosztály számára. A játék garantáltan emlékezetessé teszi az eseményt, miközben fejleszti a játékosok ügyességét és együttműködési készségeit. Legyen szó gyerekekről vagy felnőttekről, ez a játék biztosítja az önfeledt szórakozást és a versengés izgalmát egyaránt. Animátoraink segítenek a helyes dobástechnikák elsajátításában.

Felfújható baltadobálót bérelnél rendezvényedre? Kérj ajánlatot!

Méretei

Szélessége: 3 méter
Magassága: 3 méter

Áramigény

Áramigény: 230V16A 10 méteren belül.

Egyéb

A résztvevőknek nagyjából 3-4 méterről kell beletalálniuk a céltáblába.

Kapcsolódó termékek