2024 július 22, hétfõ

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Floating ball

Floating ball

Kérj Árajánlatot!

Floating ball bérlés céges rendezvényre!
Válaszd a felfújható floating ball játékot rendezvényedre és biztos lehetsz benne, hogy a közönséget már meg is nyerted!

Lebegő labdák mindenhol

A Floating Ball játék lenyűgöző és izgalmas élményt nyújt gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A pályán négy lyukon keresztül levegősugarak tartanak a levegőben négy pingpong labdát, melyeket a résztvevőknek NERF fegyverekkel kell lelőniük.

A Floating Ball játék egyesíti a precíziós készség fejlesztését, a gyorsaságot és a stratégiai gondolkodást – mindezt szórakoztató és kihívást jelentő formában. A résztvevőknek nemcsak a célt kell eltalálniuk, hanem figyelniük kell a levegősugarak által megtartott labdák mozgását is, ami extra nehézséget jelent a játék során. Ezáltal a játék fejleszti a résztvevők céltudatosságát, reakcióidejét és koordinációját.

A játék változatos lehetőségeket kínál a résztvevők számára, hiszen a NERF fegyverek különböző típusai és a labdák elhelyezkedése változatos kihívásokat teremtenek.

A Floating Ball játék nemcsak szórakoztató és izgalmas, hanem segít a résztvevőknek fejleszteni a precizitást és a csapatmunkát is. Legyen szó családi napról, kollegiális versengésről vagy csapatépítő tréningről, ez a játék garantáltan emlékezetessé teszi az eseményt. A Floating Ball a kreativitást és a stratégiai gondolkodást is serkenti, miközben a játékosokat egyedi és izgalmas kihívások elé állítja.

Az eszköz a kompakt mérete miatt kültéren és tornateremben is megállja a helyét. Animátoraink folyamatosan segítenek a résztvevőknek a játék során. 

Méretei

Szélessége: 3 méter
Magassága: 3 méter

Áramigény

Áramigény: 230V16A 10 méteren belül.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez