Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Játékkonzol – Xbox, Playstation

Játékkonzol – Xbox, Playstation

Kérj Árajánlatot!

Xbox és Playstation játékkonzolok a beltéri rendezvények favoritjai!
Dobd fel a céges bulit vagy az irodai hangulatot játékkonzol bérlésével. Az Xbox-hoz, vagy PS-hez a TV-t mi biztosítjuk.
A játékkonzol bérlése 8 órányi időtartamra 80.000 Ft+ ÁFA.

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Játékkonzol bérlés – Xbox és Playstation, a beltéri rendezvények favoritjai!

Beltéri rendezvények esetén bevált és jól működő módszer a játékkonzol bérlés. Egy videojáték sarok kialakítása Xbox- és Playstaton játékkonzolokkal, babzsákokkal, bővíti a szórakozási lehetőségeket egy céges bulin, rendezvényen vagy családi napon. A videojátékok skálája majdhogynem végtelen, így mindenki megtalálhatja a számára legizgalmasabbat és legszórakoztatóbbat. Foci, kosárlabda, jégkorong, tenisz és még hosszan sorolhatnánk a sportversenyeket, amikkel bajnokságokat rendezhetünk ezeknek a játékkonzoloknak a segítségével. De ne feledkezzünk meg az autós vagy motoros versenyekről, és persze a kifejezetten gyerekeknek szánt videojátékokról sem. Ma már minden korosztályban találunk videójáték őrülteket, de nem csak miattuk jó ötlet játékkonzolt bérelni rendezvényre, hanem mert bárkinek kikapcsolódást nyújt egy kényelmes babzsákban ülve belemélyedni kicsit a virtuális világba és megfeledkezni a mindennapokról.

A Játékkonzolok használata egyszerű és gyorsan elsajátítható, így az élmény garantált lesz mindenki számára.
A Playstation és Xbox konzolokat, kontrollereket, televíziókat és a babzsák-fotelek mi szállítjuk, vagyis már csak fel kell készülni a nagy bajnokságokra. A vendégeknek semmi más dolga nincs tehát, mint kényelembe helyezkedni és kipróbálni a különböző tematikájú videojátékokat és versenyre kelni egymással. Cégünk profiljának megfelelően különböző sport, autós és közösségi játékokat kínálunk, amiket akár egyedül, akár párban vagy többen is lehet játszani. Ha Playstation-t vagy Xbox-ot bérelsz tőlünk, a gamerek sem maradnak ki a buliból, de egy húzós sportbajnokság után a fáradt sportolók is szeretnek leülni a kontrollerrel a kezükben játszani, de azoknak is szuper élményt nyújt majd, akik életükben először próbálnak játékkonzollal játszani.
A játékkonzol bérlés beltéri használatra bérelhető, áramforrás mindenképpen szükséges.

Versenyezzetek, szórakozzatok, osszátok meg egymással a virtuális élményt, ahol mindenki megtalálja a számára legszórakoztatóbb játékot!

Kapcsolódó termékek