2024 április 22, hétfõ

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

VR eszköz – HTC Vive

VR eszköz – HTC Vive

Kérj Árajánlatot!

Lépjetek be a virtuális valóságba VR eszköz segítségével!
A HTC vive használata olyan virtuális valóságba repít, ami biztosan maradandó élményt nyújt mindenkinek!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Lépjetek be a virtuális valóságba HTC vive segítségével!

A HTC vive használata olyan virtuális valóságba repít, ami biztosan maradandó élményt nyújt mindenkinek! A VR eszköz bérlésével biztos a siker és garantált a szórakozás.

A Virtual reality szemüveg segítségével, a HTC VR headsettel, te is részese leszel a 3 dimenziós képzelet világának. Egy irodai tárgyaló pillanatok alatt íjászpályává, biliárdszobává vagy izgalmas paintball meccs helyszínévé változhat át, ahol a kollégákkal, családtagokkal felfedezhettek egy másik dimenziót. A játékok tárháza szinte végtelen, rajtatok múlik csak a választás. Ez a VR eszköz nem csak vizuálisan, de fizikai értelemben is egy elvarázsolt térbe kalauzol, ahol az élmények 3 dimenziós valósággá alakulnak. A HTC vive kontroller páros precízen érzékel, így segít, hogy megérintsd, felvedd vagy eldobd a virtuális tárgyakat. A HTC vive kipróbálása nem csupán szórakoztató, de remek ügyességi játék is minden korosztálynak, így tökéletes céges bulikra vagy rendezvényekre, családi napokra és fesztiválokra egyaránt. Biztosan mindenki megtalálja a számára izgalmas, új világot, ahol virtuális túrát tehet magas hegyeken vagy kiélheti küzdőszellemét egy sportversenyen, bajnokságon, és versenyre kelhet, megküzdhet akár a főnökkel is! A HTC VR eszközzel bármi lehetséges, minden kipróbálható és semmi sem veszélyes! A siker és a szórakozás garantált a VR eszközzel, mert egyszerűen lenyűgöző, új élményt nyújt!

Szeretnétek kipróbálni a HTC Vive játékokat és belépni a virtuális valóságba? Akkor nincs másra szükségetek, mint egy minimum 5 x 5 méteres szabad területre, áramra és máris egy olyan helyen találjátok magatokat, amiről még álmodni sem mertetek. Lépjetek be egy másik világba és legyetek részesei a VR élménynek – a HTC-Vive Vr játékokkal egy teljesen új világ tárul majd fel előttetek!

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez