2024 április 22, hétfõ

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Geocaching játék szervezés

Geocaching játék szervezés

Kérj Árajánlatot!

A geocaching lényege, hogy egy úgynevezett geocaching ládát rejtünk el a felfedezésre váró területen. Az odáig vezető úton pedig gps-szel rögzített pontokon különböző kalandok és kihívások várják a játékosokat- ideális csapatépítő program.

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Geocaching, a kincskereső csapatépítő túra

A geocaching Amerikából indult, természetbarátok hobbijaként. Mára már világszerte ismert és hatalmas követőtáborral rendelkező szabadidős csapatépítő program, hiszen minden korosztály számára izgalmas időtöltést nyújt, miközben a természetben barangolva jól szórakoztok.

A játék lényege, hogy egy úgynevezett geocaching ládát rejtenek el a felfedezésre váró területen. A ládába a gyerekeknek kisebb ajándékok rejthetők el, a felnőtteknek pedig egy napló, amibe beleírhatják, hogy mikor jártak ott, vagy más, értékes nyeremények. Az odáig vezető úton pedig gps-szel rögzített pontokon különböző kalandok és kihívások várják a játékosokat. Hogy a megtalált pontoknál milyen feladatok várnak rájuk, annak csak a képzelet szab határt!

Szervezzetek céges csapatépítő kirándulást, ahol közösen kell megtalálnotok a kincses ládákat, miközben szebbnél szebb tájakon barangoltok és izgalmas rejtvényeket kell megoldanotok. Biztosak lehettek benne, hogy senki sem fog unatkozni, és ez a kirándulás felejthetetlen lesz minden kolléga számára!

Kincskeresésre fel!

Csapatunk segít kitalálni a rendezvény tematikájához, korosztályhoz és az érdeklődési körhöz leginkább megfelelő és  a legszórakoztatóbb feladatokat! Az előzetes helyszínbejárás alkalmával pedig rögzítjük az útpontokat, amelyet majd a résztvevők használnak. Így a rendezvény napján már csak a kincskeresésre kell koncentrálni!

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez