2024 április 25, csütörtök

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Egészségügyi szűrések

Egészségügyi szűrések

Kérj Árajánlatot!

Egészségügyi mérések a fittség alapjai.
Sokan kíváncsiak aktuális egészségügyi állapotukra, Nekik tudunk segíteni abban, hogy kicsit jobban megismerjék testüket.

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Egészségügyi mérések a fittség alapjai

Sokan kíváncsiak aktuális egészségügyi állapotukra, amiben az egészségügyi mérések adhatnak választ kérdéseikre. Mi tudunk segíteni abban, hogy kicsit jobban megismerjék testüket és kiinduló pontokat kapjanak esetleges problémáik megoldásához. Alap egészségügyi méréseink során minden résztvevő kap egy aktuális tükröt egészségügyi helyzetéről. A listán szerepel BMI kalkulálás, vércukorszint mérés, tüdőkapacitás mérés, EKG, vérnyomásmérés és egyéb egészségügyi tesztek.

Az egészségügyi mérések célja, hogy segítsük hazánk lakosságának egészségügyi állapotát javítani, és ezzel együtt megadjuk a kezdő lépésekhez szükséges tudást és eszközöket. Méréseink eredményeinek értelmezésében segítünk egyénenként, mindenkire kellő figyelemmel. A mérések során mindenkinek lehetősége van az őt érdeklő, érintő kérdéseket feltenni, melyre szakembereink válaszolnak és tanácsokkal látják el a résztvevőket. Úgy véljük, hogy a megelőzésre hazánkban nem fordítanak kellő figyelmet, pedig a rendszeres egészségügyi mérésekkel sok betegség megelőzhető volna, illetve az idejében kiszűrt problémák könnyebben kezelhetőek lennének. Ezzel a program lehetőséggel ezen szeretnénk változtatni! Lehetőséget adunk cégeknek, hogy ezzel is segítség munkavállalóikat, egy olyan programmal, amely egyszerre, egy helyen nyújt átfogó képet az egészségügyi állapotukról. Hiszen nem csak egyénenként, de céges szinten is fontos a kollektív egészség. Fontos, hogy a munkavállalók tudják, számít az egészségi állapotuk, fontos, hogy egészségesek legyenek és mindent megtegyenek egyénileg is az egészségükért. Ebben szeretnénk mi segíteni.

Ha fontos számodra kollégáid egészsége, rendeljétek meg ezt a lehetőséget és mi szakértő tanácsainkkal segítünk, hogy mindenki jól érezze magát!

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez