2024 április 25, csütörtök

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Fittségi felmérés

Fittségi felmérés

Kérj Árajánlatot!

Fittségi felmérés profi csapattal az egészségért!
A Fittségi felmérés célja, hogy  segítsük hazánk lakosságának egészségügyi állapotát javítani, és ezzel együtt megadjuk a kezdő lépésekhez szükséges tudást és eszközöket.

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Fittségi felmérés profi csapattal az egészségért!

A Fittségi felmérés célja, hogy  segítsük hazánk lakosságának egészségügyi állapotát javítani, és ezzel együtt megadjuk a kezdő lépésekhez szükséges tudást és eszközöket.  Nagy hangsúlyt fektetünk a jól megalapozott, tervszerű és egészséges sportolásra is, hogy elkerüljük a kellemetlen sportsérüléseket, vagy az esetleg már meglévő sérülések súlyosbodását. Ezek fényében terveztük meg fittségi, mozgásszervi és egészségügyi állapotfelmérésünket, mely minden részterületre kiterjed. A felmérés alatt a résztvevők 4 állomáson haladnak keresztül, ahol állomásonként 10-12 percet töltenek el. Ez alatt szakemberek segítségével felmérik az alap paramétereket, vizsgálják a fizikai terhelést és annak hatásait. Majd életmód tanácsadás és végül a mozgáskoordinációs mérés következik. Kollégáink orvostanhallgatók, végzett testnevelők, gyógytornászok és személyi edzők.

A Fittségi felmérés segít, hogy kollégái átfogóbb képet kapjanak egészségügyi állapotukról, kérdéseket tehetnek fel az őket érintő és foglalkoztató témákról és támpontokat kapnak hogyan induljanak el egy egészségesebb életmód felé. Ez nem csak a beosztottak, de az egész cég életére is pozitív hatással lesz, hiszen ha a munkavállalók egészségesebb életet élnek, kevesebb a megbetegedés, több a fitt, jókedvű kolléga, a munka is jobban megy. Mindenki nyer!

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez