SUP deszka

(0 Vásárlói vélemények)

30.000 Ft + ÁFA

SUP deszka bérlés, a relaxáló csapatépítő szórakozás.
Az evezés legújabb hullámait meglovagolva a SUP kihagyhatatlan eleme a vízi csapatépítő programoknak.

Leírás

SUP deszka bérlés, a vagány csapatépítés eszköze

A SUP deszka, vagy más néven Stand up paddle, megőrjítette az egész világot! Hogy miért? Mert egyszerre kikapcsol és átmozgatja az izmaitokat, minden korosztály számára könnyen elsajátítható és ráadásul lenyűgöző, vadregényes tájakon evezve élvezhetitek a természet- és egymás társaságát.  Az evezés legújabb hullámait meglovagolva a SUP kihagyhatatlan eleme a vízi csapatépítő programoknak, a szórakozás garantált a stand up paddle deszka bérlésével.
A SUP deszka, vagyis  álló-deszka, egy igazán kellemes sporteszköz, melynek rengetek felhasználási lehetősége van! Azon túl, hogy nagyszerű élmény ezen a hatalmas, speciális SUP deszkán ringatózva evezni és élvezni a napsütést, gyönyörködni a tájban és csak kikapcsolni, több speciális sportág is kialakult már, amelyhez a stand up paddle deszkát használják. Ilyen például a sup jóga, ahol az egyensúlyé és a relaxációé a főszerep, vagy a sup szörf, ami a hullámok speciális meglovaglása és már nemzetközi versenyt is rendeznek belőle, de rengetegen használják a sup deszkát horgászattal egybekötve.
Mi most suppozás leginkább relaxáló és megnyugtató lehetőségét kínáljuk nektek. Az elmúlt években feltérképeztük a legszebb SUP-túrára alkalmas helyeket, ahol biztonságosan tudtok evezni és nincs más dolgotok mint élvezni természet szépségeit miközben jól szórakoztok!
A SUP deszkák előkészítéséről, az oktatásról és a túravezetésről csapatunk gondoskodik. A SUP használatát bárki 5 perc alatt képes elsajátítani, utána már csak a naptejről kell gondoskodnotok. A minimálisan bérelhető stand up paddle-ök száma: 5 db, a maximálisan rendelhető….hát, eddig 28 darab volt:)
A SUP deszka bérleti díja 8 órányi időtartamra: 30 000 Ft+ ÁFA /darab

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
preloader