2024 április 25, csütörtök

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Bagjump bérlés 10 méteres toronnyal

Bagjump bérlés 10 méteres toronnyal

Kérj Árajánlatot!

Bagjump, az ugrás szabadsága!
Képzelj egy 10x10x3,5 méteres óriási párnát, amibe 8  vagy akár 10 méteres magasságból ugorhatsz bele. Elég bátor vagy hozzá?

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

BAGJUMP az ugrás szabadsága

Miért a Bagjump? Szabadesés, repülés, szabadság, és mindez biztonságosan! Ábrándoztál már arról, hogy milyen lenne kipróbálni a bunjee jumpingot? Vagy milyen érzrés lehet kiugrani egy repülőből? A Bagjump megadja neked mindezt úgy, hogy közben nem kell a biztonság miatt sem aggódnod. Egyszerűen csak ugorj, és az elmény felejthetetlen lesz, ezt garantálhatjuk!

Egy óriási, 1x 10 méteres párna vár majd ha megteszed, amibe 8 méter magasságból tudsz ugrani. A Bagjump párna speciális szelepekkel van felszerelve, amik egyenletesen eresztik ki a levegőt a beérkezést követően, majd a ventillátorai rögtön visszatöltik a megfelelő mennyiségű levegőt. Ennek a technikának köszönhetően az eszköz teljesen balesetmentesen használható, már csak  bátorság kell az ugráshoz!

Mi pedig a Bagjump egyik legnagyobb párnáját hoztuk el nektek, a gigantikus méretű „THE BANTAM”-et, a tökéletes élményért. Az eszköz bérelhető 8 és 10 méteres ugrótoronnyal is.

Ha szeretnéd kipróbálni, írj nekünk és elhívunk egy ugrásra!

A torony

A párna mellé építünk egy Layher elemekből álló tornyot, amiből 6 és 8 méteres magasságban van 1-1 ugrópont. Az ugrópontoknál 1-1 szakképzett instruktor mondja el az ugrási szabályokat, hogy sikeres legyen az ugrás. 8 óra alatt akár 600 ember is tud ugrani, így biztosan lesz még lehetőség többszöri próbálkozásra.

Brandépítés?

Keresed a megfelelő fesztivál megjelenést? Unod a „szokásos” eszközöket? Valami igazán látványosra vágysz? Megfelelő ellensúlyozással az egész torony molinózható, a párna első főoldalán további molinó helyezhető el. Az eszköz hágóvasakkal van körbekerítve, ami szintén brandingelhető.

A Bagjumpot 10 éves kortól vagy 140 cm-es magasságtól használható.
A Bagjump alkoholt fogyasztott vendégek számára nem használható.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez