2024 július 22, hétfõ

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Evezős ergométer

Evezős ergométer

Kérj Árajánlatot!

Evezős ergométer- a minden testrészt átmozgató szórakozás
Szeretnétek szárazföldön is átélni az evezés élményét? Egy aktív programmal kívánjátok a kollégákat meglepni?Ha a válasz igen, az evezős ergométer a Ti eszközötök!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Evezős ergométer – a minden testrészt átmozgató szórakozás

Szeretnétek szárazföldön is átélni az evezés élményét? Egy aktív programmal kívánjátok a kollégákat meglepni? Ha a válasz igen, akkor az evezős ergométer a Ti eszközötök!

Hogy mit is nyújt pontosan ez a sporteszköz? Először is, szórakoztató versenyt, melynek alakulását és eredeményeit egy LCD tv-n követhetitek, akár csak az igazi evezős versenyeken. Másodsorban pedig, az evezős ergométer egy olyan eszköz, amelyet bárki használhat, kortól és nemtől függetlenül. Használatát mindenki gyorsan elsajátíthatja, miközben nem csak jól szórakozik, de átmozgatja vele az egész testét is. Nem szükséges hozzá komoly sportos múlt, viszont azok számára is kihívást tud jelenteni akik aktívan sportolnak. Erőnlét növelő, és segít többek között a fogyásban és a zsírégetésben. A teljesítmény pedig számokban mérhető, így akár egy bajnokságot is rendezhettek a kollégák között!

Az evezős ergométert már az 1950-es évek óta használják számos országban az evezős versenyekre való felkészülésre. Természetesen akkoriban még nem a ma megszokott formájában, jóval nagyobb fémszerkezetek voltak, hatalmas lapátkerekekkel. Idővel azonban a technika finomította ezt a sporteszközt az igényeknek megfelelően, és mára már LCD tv-vel kombinálva is elfér egy 3×6 méteres vízszintes területen, a lényeg, hogy legyen áramellátás is a közelben. Az evezős ergométer már nem csak a hivatásos sportolók egyik kedvenc sport eszköze, de beépült a sportolni szerető emberek mindennapjaiba is azáltal, hogy elérhetővé vált edzőtermekben, fitnesz központokban, használata biztonságos és igazán könnyű  elsajátítani. Mind ezek mellett pedig fokozza a szív és légzőrendszer működését és csak minimálisan terheli az izületeket. Remek stresszoldó és segít fejleszteni a stabilizáló izmokat, ez által az egyensúly érzéket.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez