2024 április 13, szombat

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Sumo

Sumo

Kérj Árajánlatot!

Van egy jó hírünk! Most Ti is belebújhattok egy sumo harcos bőrébe. Béreljetek sumo játékot és mi garantáljuk a sok nevetést!

Sumo játék a rendezvények mókamestere

A sumo játék az egyik legszórakoztatóbb rendezvényeszközünk. Nem lehet vele mellé lőni! Családi nap, sportnap vagy céges buli, a sumo igazán jó hangulatot fog teremteni, ezt megígérhetjük!  A hatalmas sumo ruhákba bújva igazán vicces helyzetekbe kerülünk, miközben megpróbáljuk egymást kiszorítani a körből, vagy csak egész egyszerűen megpróbálunk felállni.

És most van egy jó hírünk,  Ti is belebújhattok egy sumo harcosok bőrébe, ha megrendelitek a sumo játékot rendezvényetekre! Higgyeték el, egyszerűbb és jóval szórakoztatóbb, mint 3 évig degeszre enni magatokat, hogy átélhessétek milyen egy igazán hatalmas sumo harcos élete. Sumo jelmezeinknek köszönhetően a rendezvényeteken kipróbálhatjátok, hogyan lehet kitolni valakit egy nagy körből, vagy ledönteni a lábáról, egy biztos, nem lesz egyszerű, cserébe nagyon vicces!  Mindemellett valódi szórakozás harcosnak- és nézőknek egyaránt, nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek is.
Dobjátok fel a bulit egy igazán szórakotató programmal, bérlejetek sumo játékot rendezvényetekre, és már indulhat is harc! „Hakkeyoi!”Az eszköz területigénye 5×5 méter, lehetőleg füves, vízszintes terület, továbbá szükséges még 220V áramforrás.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez