2024 április 25, csütörtök

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Arcfestés

Arcfestés

Kérj Árajánlatot!

Kérj tőlünk arcfestést gyerekzsúrra vagy bármilyen olyan eseményre, ahová gyerekekkel érkeznek a vendégek!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Arcfestés a gyerekek kedvence

Ha a kicsik buliznak, akkor oda kell az arcfestés is. Manapság már nehéz elképzelni arcfestés nélkül gyerekzsúrt, vagy bármilyen olyan rendezvényt, ahol külön foglalkoznak a gyerekekkel. A gyorsan és igényesen elkészített maszkok nemcsak feldobják a gyerekek számára a bulit, de egyenesen felejthetetlen élményt is nyújtanak számukra.

Minden gyerek szeret valaki vagy valami bőrébe bújni, az arcfestéssel pedig azzá válhatnak akik csak szeretnének lenni. Oroszlán vagy lepke, Pókember vagy Batman, minden lehetséges. Ha igazán boldoggá szeretnéd tenni a legkisebbeket is rendezvényeden, akkor nem hagyhatod ki a programok közül az arcfestést! A családi napok alapvető programja, de fesztiválokon, falunapon és minden olyan rendezvényen biztosan jó döntés, ahol tudjuk, hogy gyerekek is lesznek.
Profi arcfestőink segítenek, hogy minden gyerek kívánsága teljesüljön, miközben igazán jól szórakoznak majd. Az arcfestéshez használt festékek kifejezetten arcfestéshez készült speciális festékek, melyek nem bántják a bőrt, és vízzel könnyen lemoshatóak.

Kérj tőlünk arcfestést gyerekzsúrra, családi rendezvényre, fesztiválra vagy bármilyen olyan eseményre, ahová gyerekekkel érkeznek majd a vendégeid!

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez