2024 április 25, csütörtök

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Babajátszó a legkisebbeknek

Babajátszó a legkisebbeknek

Kérj Árajánlatot!

Babajátszó a babák bulija!
A picik rengeteg játék közül válogathatnak, játszhatnak szüleikkel, egymással, vagy a babajátszót felügyelő kedves animátoraink egyikével. Bérelj babajátszót rendezvényedre, hogy az egész család jólérezze magát!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Babajátszó a babák bulija

A babajátszó a legkisebbek örömére készült, ugyanis gyakran megfeledkeznek egy-egy rendezvény szervezésekor a babákról, pici gyerekekről. Pedig ha családi napot rendezünk, vagy céges családi összejövetelt, gondolnunk kell a család minden tagjára, a legkisebbekre is, hiszen az ő szórakoztatásuk is fontos! Nem is beszélve arról, hogy apa és anya is szeretné jólérezni magát, ami nem mindig egyszerű, ha a rendezvényen nincs lehetőség a picik lefoglalására, felügyeletére.

Éppen ezért, mi úgy gondoltuk, hogy a babák se maradjanak ki a buliból, a babajátszó remek szórakozás lesz számukra! Összeraktunk nekik egy jó nagy adag játékot, hogy ők is élvezhessék a családi napot vagy céges rendezvényt.
A picik rengeteg játék közül válogathatnak, amik megfelelnek korosztályuknak, biztonságosak és szórakoztatóak. Vannak fejlesztő játékaink és természetesen játszószőnyegek is, ahol biztonsággal kúszhatnak mászhatnak a csöppségek. Játszhatnak szüleikkel is, vagy akár egymással, de a babajátszót kedves animátoraink felügyelik és segítik. Így a szülők nyugodtan rájuk bízhatják a piciket amíg kikapcsolódnak, a gyerkőcök jó kezekben lesznek, animátoraink pedig mindent megtesznek, hogy szórakoztassák őket. Így végre mindenki részesülhet a családi, céges és sportnapok örömeiből.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez