Csillámtetoválás

(0 Vásárlói vélemények)

75.000 Ft + ÁFA

Kérj tőlünk csillámtetkót gyerekzsúrra vagy bármilyen olyan eseményre, ahová gyerekekkel érkeznek a vendégek!

Leírás

Csillámtetoválás a családi napok kedvenc programja

Ha a kicsik buliznak, akkor oda kell a csillámtetoválás! Biztos befutó gyerekzsúrokon, családi napokon, és minden olyan rendezvényen ahol gyerekek is lesznek. A gyorsan és igényesen elkészített csillogó tetoválások, minták, nemcsak feldobják a gyerekek számára a bulit, de egyenesen felejthetetlen élményt is nyújtanak számukra.
Ha igazán boldoggá szeretnéd tenni a legkisebbeket is rendezvényeden, akkor nem hagyhatod ki a programok közül a csillámtetoválást! A családi napok alapvető programja, de fesztiválokon, falunapon és minden olyan rendezvényen biztosan jó döntés, ahol tudjuk, hogy gyerekek is lesznek, de tapasztalatunk szerint a felnőttek is szívesen részt vesznek a buliban. 🙂
Profi csillámtetoválóink segítenek, hogy minden gyerek kívánsága teljesüljön, miközben igazán jól szórakoznak majd. A csillámtetkók speciális festékekből készülnek, melyek nem bántják a bőrt, és vízzel könnyen lemoshatóak.
Dobd fel rendezvényed profi csillámtetoválóink segítségével. Gyerekzsúrra, családi rendezvényre, fesztiválra vagy bármilyen olyan eseményre, ahová gyerekekkel érkeznek majd a vendégeid! Egy kis csillámtetkó, és máris felragyognak a gyerekszemek is!
Csillámtetoválás bérlés napi díja 8 órányi időtartamra: 75.000 Ft+ ÁFA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
preloader