Csúszdás légvár

Csúszdás légvár

Kérj Árajánlatot!

Csúszdás légvár bérlés, a kicsik legnagyobb örömére!
Válaszd a csúszdás légvárat rendezvényedre és biztos lehetsz benne, hogy a gyerek közönséget már meg is nyerted!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Leírás

Csúszdás légvár a kicsik favoritja

A  csúszdás légvár bérlés tökéletes ötlet bármilyen rendezvényre, ahol gyerekek is lesznek. Egyszerűen nem lehet vele mellé lőni! A gyerekek abszolút kedvence, minden kisgyerek azonnal rohan, hogy ugrálhasson, amint meglátja a felfújható légvárat. És ha őszinték akarunk lenni, legszívesebben mi magunk is ezt tennénk! 🙂
Legyen szó családi napról, falunapról, céges rendezvényről vagy bármilyen fesztiválról, a gyerekek imádják! Ezért őszintén csak azt tudjuk mondani, hogy a csúszdás légvár bérlés minden olyan rendezvény kötelező szórakoztató eszköze, ahol gyerekek is részt vesznek majd. Ha szeretnéd, hogy rendezvényed gyermek közönsége biztosan jól szórakozzon, akkor csak rendeld meg tőlünk ezt a szórakoztató eszközt és a siker garantált! Az egyetlen probléma, ami felmerülhet, hogy a rendezvény végén az anyukák sorban állnak majd, hogy lekönyörögjék gyerkőceiket az eszközről, de ez valószínűleg nekik sem lesz olyan hatalmas gond, azután, hogy a csemeték egész nap jól szórakoztak és le is fáradtak.
A csúszdás légvár oldalai felfújható falakkal vannak körbevéve és a bejáratánál felfújható kilépő található, a biztonságos ugrálás érdekében. Természetesen csapatunk segít biztonságban beüzemelni a rendezvény helyszínén.

Kapcsolódó termékek