2024 április 13, szombat

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Bungee run

Bungee run

Kérj Árajánlatot!

Ha egy igazán vicces ügyességi játékot szeretnél rendezvényedre, béreld ki a Bungee run légvárat!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Bungee run légvár a szórakoztató verseny

Ha egy igazán vicces ügyességi játékot szeretnél rendezvényedre, béreld ki a Bungee run-t! Kipróbálhatjátok erőtöket és kitartásotokat, és mindemellett a szórakozás és nevetés is garantált! A játék lényege, hogy egy társaddal versenyezve kell a felfújt pálya végére –érnetek, minél gyorsabban – ráadásul mindezt úgy, hogy egy rátok rögzített vastag gumikötél húz vissza a start felé. Nem egyszerű feladat, de megéri kipróbálni!

A felfújható csúszda a családi rendezvények kedvenc szórakoztató rendezvény eszköze. Nem tudsz vele mellélőni, ha olyan rendezvényt szervezel, ahol gyerekek is lesznek.

És ha őszinték vagyunk, mi magunk is legszívesebben egész nap csak csúszdáznánk ezen a légváron. Akkor képzeld el, amikor a gyerekek meglátják majd a rendezvényeden! Azon nem kell aggódni, hogy az eszköz kihasználatlan lesz, azon már inkább, hogy a rendezvény végén minden gyerkőcöt letudjunk csalogatni majd róla! A felfújható csúszda a családi napok favoritja, de sport napokon és fesztiválokon is mindig népes gyereksereg veszi körül.

Béreld ki rendezvényedre az óriás felfújható csúszdát, és biztos lehetsz benne, hogy a rendezvényed gyerek vendégei nagyon elégedettek lesznek és remekül fognak szórakozni!

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez