2024 április 12, péntek

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Felfújható óriás csúszda

Felfújható óriás csúszda

Kérj Árajánlatot!

Ezzel garantáltan nem lehet melléfogni! Felfújható csúszda a családi napok ásza!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Felfújható óriás csúszda a családi napok ásza!

A felfújható óriás csúszda a családi rendezvények kedvenc szórakoztató rendezvény eszköze. Nem tudsz vele mellélőni, ha olyan rendezvényt szervezel, ahol gyerekek is lesznek.

És ha őszinték vagyunk, mi magunk is legszívesebben egész nap csak csúszdáznánk ezen a légváron. Akkor képzeld el, amikor a gyerekek meglátják majd a rendezvényeden! Azon nem kell aggódni, hogy az eszköz kihasználatlan lesz, azon már inkább, hogy a rendezvény végén minden gyerkőcöt letudjunk csalogatni majd róla! A felfújható csúszda a családi napok favoritja, de sport napokon és fesztiválokon is mindig népes gyereksereg veszi körül.

Béreld ki rendezvényedre az óriás felfújható csúszdát, és biztos lehetsz benne, hogy a rendezvényed gyerek vendégei nagyon elégedettek lesznek és remekül fognak szórakozni!

A felfújható csúszda területigénye 6×7 méter, füves vízszintes terület. Kültéri rendezvényekre ajánljuk. A csúszdát csapatunk minden biztonsági előírásnak megfelelően állítja fel, és ellenőrzi a rendezvény helyszínén. A játék biztonságos menetéről pedig  animátoraink gondoskodnak majd.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez