Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Élő csocsó

Élő csocsó

Kérj Árajánlatot!

A foci egyik változata, melyben nincsenek ütközések, a nevetés viszont garantált. Béreljetek Ti is élő csocsót rendezvényetekre, hogy a sport mellet biztosan sokat nevessetek is!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Élő csocsó, a csocsózás új dimenziója

Az élő csocsónak már a koncepciója is vicces. A foci egy igen újszerű változata, amelyben nincsenek ütközések, a nevetés viszont garantált. Arról nem is beszélve, hogy a labdarúgásnak ez a típusa nagyon komoly csapatmunkát és összhangot igényel, ha kicsit is komolyan vesszük, és megpróbálunk túljárni az ellenfél eszén. Az élő csocsó a tökéletes csapatépítő játék.

Az élő csocsót imádni fogjátok, ha szeretitek a focit! Hogy miért? Mert olyan, mintha összementetek volna, és egy hatalmas csocsó asztal közepén találnátok magatokat, ahol Ti magatok vagytok a bábuk. Őrülten hangzik nem igaz? Az is! Szórakoztató és egyben izgalmas játék, ami remek választás minden rendezvényre. Családi napok abszolút kedvence, de sport napon, céges bulin és fesztiválon is a kedvenc programok közé tartozik, mert átmozgat és megnevettet.

A szabályok ugyanazok mint a csocsónál, de a kihívás és az élmény garantáltan egészen más. Elég jól bántok a labdával? Teszteljétek magatokat és próbáljátok ki az élő csocsót, nem fogtok csalódni! Garantált a szórakozás, a mulatságos helyzetek, na és jól át is fog mozgatni benneteket.

Kapcsolódó termékek