2024 április 13, szombat

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

KUBB

KUBB

Kérj Árajánlatot!

A KUBB az elmúlt években hatalmas népszerűségre tett szert. Ez a különleges játékot, már Te is kibérelheted rendezvényedre és a játékos versengés majd garantáltan feldobja a hangulatot.

KUBB, avagy éljen a vikingsakk!

A KUBB, vagy más néven vikingsakk, egy régmúltba visszanyúló játék, amely mára már meghódította a világot. Konkrét bizonyíték ugyan nincs arra, hogy a vikingek ősi játékáról van szó, de annyi biztos, hogy a játék Skandináviából származik. A játék népszerűsége az utóbbi években folyamatosan növekszik a fordulatos, izgalmas meneteket biztosító szabályoknak köszönhetően. Magyarországon az elmúlt pár évben lett igazán ismert és közkedvelt ez a közösségépítő játék. A játékot csapatonként 1-6 fő játszhatja.

A KUBB egy rendkívül közösségépítő játék, amit az is mutat, hogy akár 12 személy is játszhat egy menetben. Nem kellenek hozzá különleges feltételek, csak egy viszonylag egyenletes 8 x 5 méteres terület, ami lehetőség szerint ne köves legyen. Ennek a szuper csapatépítő játéknak a bérlése biztosan nem fog csalódást okozni a Ti rendezvényeteken sem, remek szórakozás minden korosztálynak!

Családi napok, csapatépítők és fesztiválok egyik legnépszerűbb játéka, ahol az ügyesség, logika és csapatjáték segítségével mindenki remekül szórakozik. Ha izgalmas és mozgalmas élményre vágytok, ez a játék jó döntés lesz!
Tartozékok: 10db KUBB (bástya), 1db király, 6db dobófa, 6db jelölőpálca.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez