Kerámia mozaikkészítő workshop

Kerámia mozaikkészítő workshop

Kérj Árajánlatot!

Kerámia mozaikkép készítő workshop egy igazi kerámiaművész vezetésével
Készítsétek el egyedi kerámia mozaikképiteket a mozaikkészítő workhsopon!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Leírás

Kerámia mozaikkép készítő workshop

Miért a kerámia workshop?
Mindannyian kreatívnak születünk – egyesek persze még inkább, mint mások, de 10 éves korunk körül mintha elpárologna belőlünk és csak keressük, hová tűnt.
Szerencsére, amikor a csapatod egy igazi művésszel dolgozhat, újra felfedezhetitek magatokban a kreativitást. Ez a legtöbbször olyan remekműveket eredményez, amire nem is gondolnátok, hogy képesek vagytok!
A MELKA kerámia mozaik workshop fő küldetése a közös, kreatív együttműködés fejlesztése. A kerámia mozaikoknak köszönhetően pedig megtanulhatjátok, hogyan áll össze a nagy kép a sok kis képből. 🙂
Alkossatok közösen!
Készítsétek el egyedi kerámia mozaikképiteket a mozaikkészítő workhsopon!
A 3 órás workshop keretén belül 10-15 fős csoportban megtanulhatjátok a mozaikkészítés fortélyait, majd a remekműveket hazavihetitek magatokkal.
A workshopon kézzel készített, egyedi design mozaikokból tudjátok élerte kelteni elképzeléseiteket. A workshop elején pedig egy rövid képzésen megtanulhatjátok a mozaikkép készítés. alapjait, hogy bánjatok a kerámiával és milyen módszerekkel dolgozik a művész, Melka Gábor.
Választhattok 30×30 cm-es falapra dekorálsát, vagy dolgozhattok csoportokban, kirakhatjátok a céges logót, vagy. bármit, ami megtetszik:)
Helyszín: Budapesten, a Szimplában, vagy kiszállással az ország egész területén.

Kérj ajánlatot

Kapcsolódó termékek