2024 április 22, hétfõ

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Logikai játékok

Logikai játékok

Kérj Árajánlatot!

A nagyobb gyerekek foglalkoztatására és lenyűgözésére a legizgalmasabb és legérdekesebb logikai játékokat szedtük össze.

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Logikai játékok, a fejlesztő szórakozás

A nagyobb gyerekek foglalkoztatására és lenyűgözésére a legizgalmasabb és legérdekesebb logikai játékok kombinációját szedtük össze. Egyéni és csoportos fejlesztésre is kiváló, ha a rendezvényen a gyerekek kicsit megpihenve társasoznak, megismerik a Newton- bölcső működését, vagy akár megtanulják kirakni a Rubik kockát, játszhatnak az Ördöglakattal és még sok más logikai játékkal.  Kültéri- és beltéri rendezvényekre is tökéletes választás, önmagában, vagy a mobil játszóház részeként.

A logikai játékok fejlesztik a gyerekek motorikus képességeit, kreativitását, és a koncentrációt, és remek kikapcsolódást nyújtanak! Családi napok elengedhetetlen kelléke, de minden olyan rendezvényre ajánljuk, ahol tudjuk, hogy számíthatunk gyerekközönségre is.

Mi szeretjük, ha gyerekeknek a sportos szórakozás mellett, tudunk nyújtani olyan programot is, amiben igazán elméllyedhetnek és fejleszti őket, miközben továbbra is jól szórakozank. Fontosnak tartjuk fejleszteni a gyerekek kreativitását és koncentrációs képességét, mindezt természetesen játékos formában. A logikai játékok pontosan ezt nyújtják! Úgy foglalják le a gyerekeket, hogy miközben jól szórakoznak és tanulnak is. Nem is beszélve arról, hogy amíg ők játszanak, addig a szülőknek is lesz egy kis ideje a szórakozásra. Béreljetek Ti is logikai játékokat rendezvényetekre, és nyújtsatok többet gyerek vendégeiteknek a puszta szórakozásnál!

A logikai játékokat leginkább 7 éves kor felett ajánljuk. Kültéri-és beltéri rendezvényekre egyaránt kiváló választás, javasoljuk, hogy alakítsatok ki külön erre a célra egy területet.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez