2024 április 24, szerda

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Társasjátékok

Társasjátékok

Kérj Árajánlatot!

2-től 10 főig, 3-tól 99 évesig, mindenki megtalálja társasaink között a számára ideális játékot.

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Társasjátékok bérlése rendezvényre, mert társasozni jó!

Társasjáték kettőtől  tíz főig, három éves kortól száz évesig! Társasjátékaink között biztosan mindenki megtalálja majd a számára legideálisabb játékot.  Stratégiai, logikai, vagy fejlesztő játék esetében is egy külön világba csöppenhetnek a résztvevők, a Jumanji-n kívül mindenféle társassal rendelkezünk! Tökéletes kiegészítője a játszóháznak, családi napoknak vagy céges bulinak.
Társasozni mindenki szeret! Összehozza az emebereket, szórakoztat, fejleszt és kikapcsol. Nem lehet vele mellélőni! A társasjátékok továbbá fejlesztik a gyerekek motorikus képességeit, kreativitását, és a koncentrációt, és remek kikapcsolódást nyújtanak! Családi napok elengedhetetlen kellékei, de minden olyan rendezvényre ajánljuk, ahol tudjuk, hogy számíthatunk gyerekközönségre is.
Mi szeretjük, ha gyerekeknek a sportos szórakozás mellett, tudunk nyújtani olyan programot is, amiben igazán elméllyedhetnek és fejleszti őket, miközben továbbra is jól szórakozank. Fontosnak tartjuk fejleszteni a gyerekek kreativitását és koncentrációs képességét, mindezt természetesen játékos formában. Társasjátékaink pontosan ezt nyújtják! Lefoglalják a gyerekeket, miközben remekül szórakoznak és tanulnak is. Nem is beszélve arról, hogy amíg ők játszanak, addig a szülőknek is lesz egy kis ideje a szórakozásra. Béreljetek Ti is társasjátékokat rendezvényetekre, és nyújtsatok többet gyerek vendégeiteknek a puszta szórakozásnál, vagy dobjátok fel a céges bulit egy kis társas partival és sok nevetéssel!

Társasjátékainkat minden korosztálynak ajánljuk! Kültéri-és beltéri rendezvényekre egyaránt kiváló választás, javasoljuk, hogy alakítsatok ki külön erre a célra egy területet, vagy kombináljátok a mobil játszóházzal.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez