2024 július 22, hétfõ

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Lufihajtogatás

Lufihajtogatás

Kérj Árajánlatot!

Szakértő lufi hajtogatóink segítségével könnyedén elérheted, hogy tátva maradjon minden gyermek szája a rendezvényen!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Lufihajtogatás a klasszikus szórakoztatás

Lufihajtogatással nem lehet mellélőni! De csak ha a lufihajtogató profi. Minden gyerek imádja a lufikat! Családi rendezvények, céges családi napok, fesztiválok elmaradhatatlan rendezvény programja. Színes, kicsi, nagy, tekert, zsiráf vagy kutyus, virág vagy cica, a profiknak nincs lehetetlen kérés. Ha igazán a gyerekek kedvében szeretnétek járni, ne hagyjátok ki!

Ismerős? „Apa, Anya, szeretnék egy kiskutyát”- hangzik el sokszor a mondat a gyermekek szájából. De van úgy, hogy Anyu és Apu nem szeretne kiskutyát, sem nyuszit, sem macit. Ilyen esetekre is tökéletes megoldás a lufi hajtogatás, hogy mindenki boldog legyen. 🙂

Szakértő lufi hajtogatóink segítségével és a speciális, lufihajtogatáshoz készült színes lufikkal,  könnyedén elérheted, hogy tátva maradjon minden gyermek szája a rendezvényen, és Anyu is meg Apu is elégedett legyen. Családi napok alapkelléke a sok lufiból készült színes figurák! Szerezzetek Ti is örömet  a gyerekseregnek, és béreljetek lufihajtogatást rendezvényetekre! Biztosak lehettek benne, hogy minden gyerkőc boldog lesz a lufihajtogatás láttán.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez