2024 április 22, hétfõ

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Kézműves foglalkozás gyerekeknek

Kézműves foglalkozás gyerekeknek

Kérj Árajánlatot!

Az alkotás szabadságánál kevés felszabadítóbb élmény van! Rendeld meg a Kézműves foglalkozás programunkat gyerekeknek, hogy ők is élvezhessék a kreativitás szépségeit!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Kézműves foglalkozás gyerekeknek rendezvényedre

A kézműves foglalkozás programunk lehetőséget ad, hogy rendezvényeden minden gyerek igazi művésznek érezhese magát miközben remekül szórakozik majd.  Az alkotás szabadságánál kevés felszabadítóbb élmény van! Mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb és legizgalmasabb technikát korosztálytól függetlenül. Rajzolhatnak, festhetnek, decoupage technikát tanulhatnak vagy spatula bábut készíthetnek, de az origami és a gyöngyfűzés is a program része.  A kézműves foglalkozáson a gyerekek szakképzett animátorainktól megtanulhatják a különböző kézműves technikák fortélyait és igazán  szabadjára engedhetik kreativitásukat.

Családinap, céges buli vagy fesztivál, a gyerekek mindíg örömmel vetik bele magukat a kézműves foglalkozásokba! És amíg a gyerekek kiélik kreativitásukat, új technikákat tanulnak és jól szórakoznak, addíg a szülőknek is van alkalmuk lazítani egy kicsit a rendezvényen.

Rendeljétek meg kézműves foglalkozás programunkat rendezvényetekre, és mi segítünk, hogy minden gyerek igazi kis művésznek érezhesse magát, miközben jól szórakozik és új dolgokat tanul. A programot képzett animátorok vezetik. Minden eszköz biztonságos és kifejezetten gyerekek számára készült, így a biztonság miatt sem kell aggódnotok.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez