Kézműves foglalkozás gyerekeknek

Kézműves foglalkozás gyerekeknek

(0 Vásárlói vélemények)

50.000 Ft + ÁFA

Az alkotás szabadságánál kevés felszabadítóbb élmény van! Rendeld meg a Kézműves foglalkozás programunkat gyerekeknek, hogy ők is élvezhessék a kreativitás szépségeit!

Leírás

Kézműves foglalkozás gyerekeknek rendezvényedre

A kézműves foglalkozás programunk lehetőséget ad, hogy rendezvényeden minden gyerek igazi művésznek érezhese magát miközben remekül szórakozik majd.  Az alkotás szabadságánál kevés felszabadítóbb élmény van! Mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb és legizgalmasabb technikát korosztálytól függetlenül. Rajzolhatnak, festhetnek, decoupage technikát tanulhatnak vagy spatula bábut készíthetnek, de az origami és a gyöngyfűzés is a program része.  A kézműves foglalkozáson a gyerekek szakképzett animátorainktól megtanulhatják a különböző kézműves technikák fortélyait és igazán  szabadjára engedhetik kreativitásukat.

Családinap, céges buli vagy fesztivál, a gyerekek mindíg örömmel vetik bele magukat a kézműves foglalkozásokba! És amíg a gyerekek kiélik kreativitásukat, új technikákat tanulnak és jól szórakoznak, addíg a szülőknek is van alkalmuk lazítani egy kicsit a rendezvényen.
Rendeljétek meg kézműves foglalkozás programunkat rendezvényetekre, és mi segítünk, hogy minden gyerek igazi kis művésznek érezhesse magát, miközben jól szórakozik és új dolgokat tanul. A programot képzett animátorok vezetik. Minden eszköz biztonságos és kifejezetten gyerekek számára készült, így a biztonság miatt sem kell aggódnotok.

A kézműves foglalkozás (1 technika) napi díja 8 órányi időtartamra: 50.000 Ft+ ÁFA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
preloader