2024 július 23, kedd

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Hennafestés

Hennafestés

Kérj Árajánlatot!

Ha mindig is vágytál valami szép tetoválásra, de nem mertél életed végéig elköteleződni, akkor itt az alkalom! Próbáljátok a hennafestés gyönyörű motímuait!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Hennafestés

A hennafestés igazi fesztiválhangulatot varázsol rendezvényedre! Gyerekek és felnőttek számára egyaránt élvezetes program, legyen szó családi rendezvényről, fesztiválról. Dobjátok fel Ti is a bulit ezekkel a gyönyörű motívumokkal, és biztosan mindenki ünnepi hangulatba kerül majd!

A hennafestés több ezer éves múltra tekint vissza, Dél-Kelet Ázsiában és Afrikában régóta a tradíciók részét képezi. Hagyományosan ünnepekhez kapcsolódik a testdíszítésnek ez a formája, melynek mintái kultúránként változóak és különböző jelentésekkel bírnak, mint például egészség, bölcsesség vagy lelki megvilágosodás. Legtöbb esetben  a kezeket díszítik vele, és általában a tradicionális esküvőkön  a menyasszony viseli.

Ha mindig is vágytál valami szép tetoválásra, de nem mertél életed végéig elköteleződni, akkor itt az alkalom! Díszítsétek testetek a kedvenc motívumokkal, figurákkal, idézetekkel, és élvezzétek pár hétig a különleges testdíszeket!

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez