Hennafestés

(0 Vásárlói vélemények)

60.000 Ft + ÁFA

Ha mindig is vágytál valami szép tetoválásra, de nem mertél életed végéig elköteleződni, akkor itt az alkalom! Próbáljátok a hennafestés gyönyörű motímuait!

Leírás

Hennafestés

A hennafestés igazi fesztiválhangulatot varázsol rendezvényedre! Gyerekek és felnőttek számára  egyaránt élvezetes program, legyen szó családi rendezvényről, fesztiválról. Dobjátok fel Ti is a bulit ezekkel a gyönyörű motívumokkal, és biztosan mindenki ünnepi hangulatba kerül majd!
A hennafestés több ezer éves múltra tekint vissza, Dél-Kelet Ázsiában és Afrikában régóta a tradíciók részét képezi. Hagyományosan ünnepekhez kapcsolódik a testdíszítésnek ez a formája, melynek mintái kultúránként változóak és különböző jelentésekkel bírnak, mint például egészség, bölcsesség vagy lelki megvilágosodás. Legtöbb esetben  a kezeket díszítik vele, és általában a tradicionális esküvőkön  a menyasszony viseli.
Ha mindig is vágytál valami szép tetoválásra, de nem mertél életed végéig elköteleződni, akkor itt az alkalom! Díszítsétek testetek a kedvenc motívumokkal, figurákkal, idézetekkel, és élvezzétek pár hétig a különleges testdíszeket!

A hennafestés napi díja 8 órányi időtartamra: 60.000 Ft+ ÁFA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0

    Ajánlatkérés:


    preloader