2024 július 18, csütörtök

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Masszőr bérlés rendezvényre

Masszőr bérlés rendezvényre

Kérj Árajánlatot!

Képzett masszőrjeink kezei alatt csak pár perc kell, és minden résztvevő ellazul és a nyugalom szigetén érzi magát.

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Masszőr bérlés a relaxáló élményért

Masszőr bérlés remek ötlet céges sportnapokra, vagy ügyféltalálkozóra. Profi masszőreink kezei alatt elég néhány perc, és mindenki a nyugalom szigetén érzi majd magát. Kényeztesd vendégeidet relaxáló, frissítő masszázsal rendezvényeden, és biztos lehetsz benne, hogy mindenki kipihenten fog haza menni.

Hétköznapok rohanása, stressz, munka, intézni valók, határidők. Mindannyian ismerjük az érzést, amikor a hét végére már csak leszeretnénk rogyni a kanapéra és valahol nagyon máshol lenni, de a legjobb az lenne, ha valaki megmaszírozná a hátunkat. Nem minig van lehetőség és idő egy masszázsra, pedig az egyik legjobb stresszoldó, hogy ellazuljunk és fellélegezzünk a mindennapok monotonitása alól. Ezért ha rendezvényedre a masszőr bérlés mellet döntesz, olyan programot nyújtasz vendégeidnek, amin biztosan mindenki szívesen részt vesz majd.

Tréningek, sportnapok levezető relaxáló programja lehet, de családi napra vagy céges csapatépítőre is jó döntés. Dobd fel vendégeid hangulatát ezzel az ellazító élménnyel és mindenki hálás lesz, hogy részt vehet a rendezvényeden.

Képzett masszőrjeink segítenek, hogy mindenki igazán kellemesen érezze magát, és emlékezetessé teszik a rendezvényt minden korosztály számára!

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez